.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    40 Miles from the Sun
    Някои хора вечно са във филма. ^^ Игнорирай ги.

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    О ще разбереш, щом руски реотани като мен разбраха какво остава за теб Влюбването и това да обичаш е супер яко стига да не се получи несподелена любов което е факинг шит
    Едва ли ще разбера, винаги ще си мисля "Не, не е възможно"...
    фейл... Ще си намериш майстора
    madafaka

О ще разбереш, щом руски реотани като мен разбраха какво остава за теб Влюбването и това да обичаш е супер яко стига да не се получи несподелена любов което е факинг шит
    Едва ли ще разбера, винаги ще си мисля "Не, не е възможно"...
    фейл... Ще си намериш майстора
    има време

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Някои от твоите приятелки не знаят значението на думата "Обичам те!" .....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Запомни едно нещо от мен,ако искаш...Никога човек не е прекалено малък,или прекалено голям,за да се влюби!Дразня се,когато разни хора поставят в "рамка" години и т.н.Любовта,няма ограничения,тя просто идва и си отива.. Нека, не я подценяваме ! А,на теб ти желая да се влюбиш. [/quote]

Може би е така. Не може би, а е така, но просто не ми се иска, защото съм останала с впечатление, че от любовта боли, страхувам се.
    А до влюбването, май се влюбвам, но не мога да кажа нищо, нито знам как ще разбера, че се влюбвам. Объркано е.

[/quote] Не се страхувай от щастието.Човек разбира сам, когато е влюбен,така че и ти ще го усетиш сама.Няма как с думи да ти обясня.Сърцето ти, ще ти подскаже!Винаги го слушай!

секс и целуване, придружени с гушкане и лигавки приказки невинаги е любов.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    За жалост думмите "обичам те" започват да губят своята стойност , тъй като се ползват за щяло и нещяло... Това което наблюдаваш ти е напълно нормално за това поколение ,не са само твоите приятелки така , навсякъде е едно и също... На повечето момичета а и на момчета разбиранията са такива , че щом ходиш с някой ... го обичаш (казвам повечето , защото има изключения)
    +1 .. дамм ...

Става ми много смешно като видя на някой скайп написано " Uuubbbii4kkamm te , princeesooo " (написано от момче) или " Ne mugaa da jiVeQ BeZ TeB MilO ... StRa6No MnOgO te UbbbI4aaMM"(момиче)
    ...
    Ужас ... xD

П.П - Аз още не съм казала .. "Обичам те " на някой ... xD

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    На това му се вика лапешка работа.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Има два варианта според мен или са влюбчиви много,или си играят игрички,което според мен е мега тъпо... Аз съм от първия тип хора,за съжаление...Някои хора си мислят,че съм фалшива и лъжа... Техен проблем,когато съм влюбена изразявам всичко,което ми е на сърце.Силно мога да обичам,когато виждам,че и от другата страна е така,оставам вярна.Според мен,всичко си зависи от хората.
    Ама, виж има разлика между това да си влюбен и да обичаш, май.
    Какво ли разбирам аз
    Това е твоята гледна точка. Може би аз вече нищо,не разбирам...
    Склонна съм да мисля, че аз не разбирам, нито съм го изпитвала това чувство, нито нищо. Малка съм.
    Ами то и аз не съм го изпитвал а съм 7 клас ...(така де не че съм много голям или пък в перфектната възраст за гаджета )

Град
    В думите на хората ;)
    Не не те не го "обичат" те го "ЛоФкъЪЪъъЪъЪт" разликата е есенциална...Не се обиждай ама подозирам че приятелките ти са кифли....

Не се страхувай от щастието.Човек разбира сам, когато е влюбен,така че и ти ще го усетиш сама.Няма как с думи да ти обясня.Сърцето ти, ще ти подскаже!Винаги го слушай!
    Не слушам сърцето си. Разума ми пречи.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Като цяло думите "Обичам те" са изгубили тоя смисъл.Но пък много се дразня на "loff te Mil0o0o0", "Mnogo te ubi4kam" и всяквите им разновидности.Защо тряя да се лигавят като казват на някого,че имат чувства по-силни от харесването?!?Е тва не мога да си го обясня.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на beb4yy
    Да ! Думата обичам те загуби смисъла си заради такия лапета

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    След време ще се смеят на себе си.

За жалост днешното поколение е с разбирането.... " Ходя с някой от 2 дена и вече го обичам... " Ха-ха-ха пълните глупости... Първно това чувство, когато се изпитва силно не се казва всеки ден... Някои просто го казват, за да може да се задържат повече при даден човек и вече тотално са се изчерпали.... Това просто е смешно тези думи "Обичам те"са много силни и не се казват на човек, когото познаваш едва седмица... Любовта е нещо, което се гради с месеци дори години... Аз бих ви казала едно: Когато наистина усетите, че обичате даден човек, когато го видите всичко ви се разтреперва и чувствате нещо гъделичкащо там някъде вътре и още куп подобни изживявания, е тогава трябва да казвате тези думи, а не те да служат за някъв тип фукня.... " Ааа виж ме мен имам си гадже тра ла ла"

Хорааааа осъзнайте се просто сте смешнииии....

Има двойки, които дори да ходят от един ден и наистина да си се обичат при положение, че се познават маса време преди това, достатъчно да се заобичат. Не съдете всеки.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на sasha_90
    За тях "обичам те" не са силни думи.

Не, тези думи не са изгубили смисъла си, защото има хора, които наистина го чувстват >> казват!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    За жалост думмите "обичам те" започват да губят своята стойност , тъй като се ползват за щяло и нещяло... Това което наблюдаваш ти е напълно нормално за това поколение ,не са само твоите приятелки така , навсякъде е едно и също... На повечето момичета а и на момчета разбиранията са такива , че щом ходиш с някой ... го обичаш (казвам повечето , защото има изключения)
    абсолютно вярно

Супер фен
    И на мене тия са ми много интересни...
    nicolepcd

+1

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    +1
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си