- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ги разбирам
Някои хора вечно са във филма. ^^ Игнорирай ги.
фейл...Първоначално написано от bubblebabe
Ще си намериш майстора
![]()
madafaka
има времеПървоначално написано от w0lf
![]()
Някои от твоите приятелки не знаят значението на думата "Обичам те!" .....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Запомни едно нещо от мен,ако искаш...Никога човек не е прекалено малък,или прекалено голям,за да се влюби!Дразня се,когато разни хора поставят в "рамка" години и т.н.Любовта,няма ограничения,тя просто идва и си отива..Нека, не я подценяваме !
А,на теб ти желая да се влюбиш.
[/quote]
Може би е така. Не може би, а е така, но просто не ми се иска, защото съм останала с впечатление, че от любовта боли, страхувам се.
А до влюбването, май се влюбвам, но не мога да кажа нищо, нито знам как ще разбера, че се влюбвам. Объркано е.
[/quote] Не се страхувай от щастието.Човек разбира сам, когато е влюбен,така че и ти ще го усетиш сама.Няма как с думи да ти обясня.Сърцето ти, ще ти подскаже!Винаги го слушай!![]()
![]()
+1 .. дамм ...Първоначално написано от Nellynka
Става ми много смешно като видя на някой скайп написано " Uuubbbii4kkamm te , princeesooo " (написано от момче) или " Ne mugaa da jiVeQ BeZ TeB MilO ... StRa6No MnOgO te UbbbI4aaMM"(момиче)
...
Ужас ... xD
П.П - Аз още не съм казала .. "Обичам те " на някой ... xD
На това му се вика лапешка работа.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами то и аз не съм го изпитвал а съм 7 клас ...(така де не че съм много голям или пък в перфектната възраст за гаджетаПървоначално написано от bubblebabe
)
Не не те не го "обичат" те го "ЛоФкъЪЪъъЪъЪт" разликата е есенциална...Не се обиждай ама подозирам че приятелките ти са кифли....
Не слушам сърцето си. Разума ми пречи.Не се страхувай от щастието.Човек разбира сам, когато е влюбен,така че и ти ще го усетиш сама.Няма как с думи да ти обясня.Сърцето ти, ще ти подскаже!Винаги го слушай!![]()
![]()
![]()
Като цяло думите "Обичам те" са изгубили тоя смисъл.Но пък много се дразня на "loff te Mil0o0o0", "Mnogo te ubi4kam" и всяквите им разновидности.Защо тряя да се лигавят като казват на някого,че имат чувства по-силни от харесването?!?Е тва не мога да си го обясня.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Да ! Думата обичам те загуби смисъла си заради такия лапета![]()
След време ще се смеят на себе си.![]()
За жалост днешното поколение е с разбирането.... " Ходя с някой от 2 дена и вече го обичам... " Ха-ха-ха пълните глупости...Първно това чувство, когато се изпитва силно не се казва всеки ден... Някои просто го казват, за да може да се задържат повече при даден човек и вече тотално са се изчерпали.... Това просто е смешно тези думи "Обичам те"са много силни и не се казват на човек, когото познаваш едва седмица... Любовта е нещо, което се гради с месеци дори години... Аз бих ви казала едно: Когато наистина усетите, че обичате даден човек, когато го видите всичко ви се разтреперва и чувствате нещо гъделичкащо там някъде вътре и още куп подобни изживявания, е тогава трябва да казвате тези думи, а не те да служат за някъв тип фукня.... " Ааа виж ме мен имам си гадже тра ла ла"
Хорааааа осъзнайте се просто сте смешнииии....![]()
![]()
Има двойки, които дори да ходят от един ден и наистина да си се обичат при положение, че се познават маса време преди това, достатъчно да се заобичат.Не съдете всеки.
![]()
A.D.I.D.A.S.
Не, тези думи не са изгубили смисъла си, защото има хора, които наистина го чувстват >> казват!
И на мене тия са ми много интересни...
nicolepcd
+1Първоначално написано от Nellynka
+1Първоначално написано от Nellynka
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy