- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Здравейте на всички. Ще започна от началото на историята. Преди няколко месеца почнах да ходя на курсове и видях там една съученичка от съседния клас. Дотогава не бяхме се срещали и приказвали. На почивката се заговорихме и се запознахме. И дотам. Само на курсовете се виждаме, на даскало никой не ходи вече (12ти клас сме). В курса не си приказваме много - просто има само 1 почивка от 5 минути, а ако се заговорим - си говорим само за общи работи - даскали, матури, кандидатстване и приготовления за бала. Таа на проблема/въпроса - не знам как да я заговоря, за да я поканя на среща. Курсовете свършиха, а баловете наближават. Няма да сме в един ресторант, така че няма да стане варианта да я заприказвам на бала. Още един проблем - ще кандидатстваме в различни градове, така че дори да почнем да ходим ще се разделим до началото на учебната година, дори и по-рано - няма много смисъл от двумесечна връзка, нали? Също така не съм първа хубост, нито втора - абе бая грозен съм, а тя е много готина, така че още една пречка. По принцип не съм срамежлив, дори съм доста ... побъркан, но като стане въпрос да говоря с момиче загубвам всичките ми говорни способности. Какво ме съветвате да направя? Благодаря предварително на всички, които отговорят.
Аз поне начин не виждам в твойта ситуация. Евентуално по калпавия скайп, колкото да нахвърлите две изречения и да излезетеама дали ще има време за него не знам...
Еми ти така като се навиваш ,че си грозен с коя ще се хванеш??Пък и за 2 месеца можеш бая хубави моменти да изкараш...
Отиваш казваш и и казваш : "Искаш ли да излезем на кафе?"
или нещо от тоя сорт....Не е сложно...
--------------------------------------------------------
Ако сега не опиташ после ще си чукаш главата, че не си опитал.
Трябва ти малко кураж - това е.
ОПИТАЙ - пък каквото станеНе е единствената на света
![]()
И аз смятам, че трябва да опиташ, пък и дори да не продължи дълго връзката ви...
На тръгване от курса й предожи да отидете да пиете по едно. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
пробвай за да не съжеляваш и не си грозен
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Няма смисъл за 2 месеца...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Що да няма за 2 месеца могат да се забавляват,да се отдадат на плътските удоволствия и малко да се покефят на живота...Те не са тръгнали да се женят нека се кефят !!!!Първоначално написано от MP
![]()
Най-много да се привържат много силно един към друг и да ги заболи много повече от раздялата,отколкото са си мислили,че е възможно.
Възможно е,но нали те трябва да са си наясно кфо ще праят тия 2 месеца.Могат да се затворят в една стая и яко с**с , може да започнат нормална връзка.Ама тогава вече наистина няма смисъл ,защото раздялата ще боли ;]Първоначално написано от MP
Аз не те знам какво се чудиш още, казвай каквото ти е на сърце, пък каквото ще да става! Успех![]()
Малко са хората,готови на толкова проста и безотговорна връзка.Няма я тръпката,няма привързване,само повърхностно желание за секс,което най-вероятно ще отмине след 1-я път.Ако не отмине,значи започва привързването,което ще доведе до болезнена раздяла.Само със секс не става.Първоначално написано от BlueFace
Кажи й това, което най - много мислиш и желаеш, не трябва да си срамежливИ какво от това, че връзката ви ще е само за 2 месеца, ами гледай от по - позитивната страна, не затъвай в лоши мисли ; )
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
така си еПървоначално написано от BlueFace
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма грозни хора - има само лоши хора. В всеки човек има нещо хубаво макар и малко.А щом не си срамежлив нама какво повече да чакаш. ДеЙсТвАй!!!
УсПеХ!!!![]()
Няма какво да овърташ - просто директно я питаш дали искате да излезете на кафе
П.П - и стига с това "грозен съм" - не се излагай, имай самочувствие![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Прати и писмо с антракс и кажи, че имаш антидот
Братле, откажи се. Знаците показват, че не сте един за друг. Това е карма.![]()