Здравейте на всички. Ще започна от началото на историята. Преди няколко месеца почнах да ходя на курсове и видях там една съученичка от съседния клас. Дотогава не бяхме се срещали и приказвали. На почивката се заговорихме и се запознахме. И дотам. Само на курсовете се виждаме, на даскало никой не ходи вече (12ти клас сме). В курса не си приказваме много - просто има само 1 почивка от 5 минути, а ако се заговорим - си говорим само за общи работи - даскали, матури, кандидатстване и приготовления за бала. Таа на проблема/въпроса - не знам как да я заговоря, за да я поканя на среща. Курсовете свършиха, а баловете наближават. Няма да сме в един ресторант, така че няма да стане варианта да я заприказвам на бала. Още един проблем - ще кандидатстваме в различни градове, така че дори да почнем да ходим ще се разделим до началото на учебната година, дори и по-рано - няма много смисъл от двумесечна връзка, нали? Също така не съм първа хубост, нито втора - абе бая грозен съм , а тя е много готина, така че още една пречка. По принцип не съм срамежлив, дори съм доста ... побъркан, но като стане въпрос да говоря с момиче загубвам всичките ми говорни способности. Какво ме съветвате да направя? Благодаря предварително на всички, които отговорят.