.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Хълцане ;]]

Град
    София

Хълцане ;]]

проблема е от както се помня .. страшно много хълцам днес в училище през междучасието пих малко кола и целия час хълцах като ненормална ..г-жата ми каза да изляза за да пия малко вода ама .. тц .. чувала съм ,че когато пиеш или ядеш нещо бързо тогава започваш да хълцаш но при мен не е така .. случвало ли ви се е ?
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Град
    в света на приключенията ..
    здравей
    понякога хълцането може да се дължи на проблем
    от колко време хълцаш толкова много
    можеш да отидеш на лекар и да си направиш изследвания
    щом пишеш тук значи наистина хълцаш много... и сигурно не ти е приятно
    съмнявам се че е нещо лошо
    успех!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    И, аз така по-някой път, като се захълцам... става една...

Град
    София
    ами не хълцам чак толкова много за да ходя на лекар просто от малка помня че като започна нищо не може да го спре хълцам дори и от 1-2 глъдки вода понякога искам да ви питам вие как се справяте
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Град
    в света на приключенията ..
    вдишвай дълбоко
    или някой да те стресне действа лично опитано

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    На мен пък ми действа друго.

Пиеш малко вода, но без да я гълташ.Заставаш права, изпъната, с ръцете зад гърба и главата към тавана/небето.Преглъщаш водата бавно на 3 глътки.Седиш още 5-10 секунди без да мърдаш и си готова.Всеки път ми помага.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

ами аз обикновено като пийна вода, ама я пия на големи глъдки, и така непрекъснато, ако ме разбра.. иначе са ми казвали че като хълцаш трябва да пиеш вода ама наобратната, т.е. си слагаш устните на отсрещната страна на чашата и пиеш така наведена. дано ме разбра.. пробвай! действа наистина!

Голям фен Аватара на js7tw
    на мене са ми казвали,че хълцането се получава от неправилно поемане на въздух (немога да си го обесня) кучето ми често хълца,а когато аз хълцам пия 10 или 20 глътки вода една след друга и ми минава
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Като почнеш да хълцаш, пий вода без да дишаш.При мен действа

Пий вода,ама на глътки..насечено при мен помага

Абе преди време ми беше попаднала една статия относно хълцането и на какво се дължи (не че помня вече ). Ама съвета беше да се подържи кубче лед на гръкляна
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Преди време чух,че при хълцане се дразни нерв,който стимулира диафрагмата и ако погълнеш лъжичка захар или си сложиш парченце шоколад под езика,сладкото дразни друг нерв и така двата нерва се синхронизират и хълцането спира

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    и аз си похълцвам, като бях по малка ми помагаше да изпия една глътка вода>една лъжица захар>още една глътка вода но по сле това спря да действа, хълцала съм с часове, а по новините бяха дали веднъж за някакъв мъж който хълцал 50 и незнам си колко години, без да спре
    One 21 GunS

Аз като почна да хълцам нито от вода,нито като спирам да дишам ми минава.От самосебе си си минава.

Цитирай Първоначално написано от clever
    здравей
    успех!
    Нищо опасно не е ,хълцанията са спазми на диафрагмата и ако хълцането продължи повече от 1 ден тогава се търси лекарска помощ.
    Йога и мъдрост

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Цитирай Първоначално написано от clever
    здравей
    успех!
    Нищо опасно не е ,хълцанията са спазми на диафрагмата и ако хълцането продължи повече от 1 ден тогава се търси лекарска помощ.
    до колкото знам оперативна намеса в някой случеи
    One 21 GunS

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ем и аз до колкото знам нищо опасно няма, има един начин да спреш подобен на един друг описан. . качваш се на стол , ръцете зад гърба главата нагоре и караш някой да ти даде да пиеш. . цялата философия на тези методи не е някаква магия, а просто това че те е страх да даваш на някой друг да те. . пои и е един вид все едно някой да те оплаши и спираш. . тъй че пробвай го или просто кзваш на приятелите ти като почнеш да хълцаш да те плашат и готово
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си