- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разберем...
Питам от чисто лубопитство как да разберем когато едно момиче/момче ви харесва пример -Петканка харесва иванчу и се упитва да разбере дали и тои я харесва или обратното смисал иванчу харесва петканка и се опитва да разбере дали тя харесва него. Как да Разбера кога 1 момиче/момче ме хересва само не пишете ком. от типа -то си личи или тем подобни мс предварително сри.. ако има такава тема !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Петканка![]()
![]()
![]()
Теми такива има колкото щеш..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
А Драганчу...![]()
По темата: Тва е 84894590645906459064587 тема която е по тази тема!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами даите линк да чета малко![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Най-сигурният начин е директно да си питаш....Ако те харесва ще ти каже... :]
--------------------------------------------------------
Господин Нямам-чувство-за-хумор, ае пробвай с търсачката преди да пускаш нова тема,м ?Първоначално написано от profear
Питаш я и тя ти казватолкова е просто
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
повторения туу мъч?Първоначално написано от Hilary_
![]()
към автора: ами, то си личине се заяждам, наистина е така. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не знам, ама вземи пиши по-грамотно, че всички ще избягат от тебПървоначално написано от profear
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
На Драганчо му беше несподелена любовта и обърна резбата сега с партньорите му се чудят как момчетата показват че се харесватПървоначално написано от Hilary_
![]()
Ами може да се разбере нато я/го попиташ :Д това беше майтап ...
Ми ако те харесва или ще те заговаря , а ако е от по-срамежливите може да се притиснява ,докато говори с теб - да се изчервява , да заеква .Или пък ако разбереш , че е разпитвал/а за теб и твоите интереси , може да означава , че те харесва , но това не винаги е признак , чи те харесва , само в някои случай.Или да те закача , бе въобще някакви ей такива работи ...
МОЛЯ ТЕ започни да посещаваш часовете по Български език в училище,защото ме заболя главата докато прочета написаното (да не говорим,че нищо не схванах)![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
![]()
По темата-ами то когато някой харесва някой си личи.Другия начин е да попиташ.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
търсачка, мой човек, търсачка.... Там е отговора на въпроса ти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от vampirekiss
![]()
Питането му е майката.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
^^Да е..
Питаш, ако може директно. Нещо от сорта тии харесваш ли ме, щото аз теб много и искам да станем гаджета.
![]()
Боже накъде върви света...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е те трябва да стаа толкова директно!Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от miss_asi
![]()
Дърпа го за ръчичка малко встрани. И му казва "Ти харесваш ли ме, аз теб да.", момчето/момичето няма думи и нищо не казва и ти "Хйде да си станем гаджета"![]()
![]()
![]()
![]()