здравейте,
в събота съм на бал на мой много добър приятел и се чудех дали ще може да ми дадето някаква идея какво да му взема щото на мен нищо не ми хрумвааз мислих и дреха няма да е парфюм-не няква гривничка - той си има и не знамм простоо така че ще съм ви много благодарна ако споделите няколко идеи
п.с. съжалявам ако темата не е за този раздел![]()
Щом ти е толкова добър приятел го питаш к'во иска и той щ'и каже.. а и съм сигурен, че ще му хареса повече факта, че си отишла отколкото подаръка! Ако наистина ти е толкова добър приятел и ти на него..
Don't tell me what I can or can't do !
ами ако е спортист може да му вземеш нещо свързано с неговия спорт, ако чете определен вид книги, например криминалета, вземи му някоя която няма, зависи от интересите му. Ти си го познаваш най-добре, знаеш какво обича, ако толкова не измислиш какво да му вземеш направо го питай
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе я не се излагайте,пари се дават няма вечерта да плаща с плюшени мечоци или обуща![]()
![]()
![]()
Щом ти е наистина добър приятел - подари му една наистина незабравима вечер![]()
Live now, this is your time!
Миналата година с брат ми на един балуващ подарихме вибрираща самобръсначка Жилет, а на другия - кожен портфейл.