.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    xxxxx

За опериралите се от фимоза

Искам да поразпитам хората,който са се оперирали от фимоза,какво точно преставлява процедурата.Чета във форума,че болката била фрапираща,едвам се издържа,имало е много болко успокояващи и незнам си какво ли не още...Аз съм на 16 години.Когато не съм в ерекция си забелвам главичката(почти цялата),но когато съм в ерекция до половината някъде...Не ми е правило абсолютно никакъв проблем това,но знам,че не е нормално.Но има хора който казват че операцията е била за минути,дори неможе да се нарече така...Затова уточнете се ако обичате.Преди време почти не ми се забелваше докато не съм в ерекция,но започнах да опитвам и има резултат.Дали ще оправя без доктор или трябва да отида.Истината е че съм много срамежлив...Не искам да занимавам наще...Колко пари струва операцията(ако може да се нарече така)и кажете малко повече за нея...
    xxxxx

Град
    xxxxx
    няма да е лошо да ми отговорите ...
    xxxxx

Град
    в света на приключенията ..
    щом знаеш ;че не е нормално най-добре се консултирай с лекар естествено

Супер фен Аватара на storex
    Ако си здравно осигурен, операцията би трябвало да ти е безплатна А и не се настройвай негативно предварително, че толкова ще те боли. Аз ще ти кажа, че не ме болеше толкова много, пък и то е само за няколко дни. А и предполагам знаеш, че болката след като отмине не се "помни", т.е. като се сетиш, че те е боляло преди време, няма да я усетиш в този момент. Аз така се успокоявам като ходя на зъбар

То това дори не е операция, а манипулация, но ккато и да е.

Божеее, къде го чети това за блката?

Аз бях "опериран" от фимоза преди 5 години.Пълна упойка за 10 минути.Единственото неприятно нещо е събуждането след упойката и драйфаването!

Ходенето с конци ... дори не го усещах,въпреки че ме беше страх де (нормално,конци по пишката...).Паднаха за около 4-5 дни,не ги усетих кога,може и по-рано.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си