- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Pomognete mi pls
Problema e sledniq : Dnes trqbva da ostana da spa v priqtelq mi a nashite nqma da me pusnat zashtoto ne mi davat da sam s nego ... a ako kaja che shte sam v nqkoq fr she iskat da govorqt s maika i .. a tam kadeto shte sme nqma da ima momicheta ili jeni koito da se pravqt . Molq vi pomognete mi kajete kakvo da kaja na roditelite mi za da me pusnat ... Naistina trqbva da otida![]()
Кажи, че ще спиш при приятелка, но майка й не може да се обади на твоята, защото е отишла на село, а там няма обхват.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Защо не предложиш да спите у вас?!? Или...Поканете едно по-голямо моми4е (като години де) и нека тя да бъде майка му!
И нека, уж да спиш в тях!!
Не се сещам за друго! УСПЕХ!!
![]()
И защо е толкова важно?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Искат да се на*бЪт сигурно...на мен първо тва ми дойде на акъла...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
+ 1 Но все пак ще пипитам защо е толкова важно да спиш у тях и да лъжеш родителите си ?Първоначално написано от Biskfitka
ми накарай някоя твоя приятелка/ съседка да свърши мръсната работа. и като идеш, ползвайте презерватив.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ами ето какво ще направите сега за тва се сещам: просто навийте майка му да се представи за майката на уж приятелката ти и готово.. но според мен не е хубаво да послъгваш родителите си ..успехх и ако ще правите нещо като чики-чики![]()
![]()
ползвайте предпазни мерки!
![]()