- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уф...какво да правя ;(
Здр
От къде да започна..нз.Та...бяхме започнали в аха да си пишем с едно момче.Той беше много приятен,много мил и за разлика от всички други на които първото им изречение е хайде да се ****,с него можех да говоря на всякаква тема и той нито веднъж не спомена за нещо подобно,дори и скайп не поиска.След около 5 дни така аз реших да му поискам скайпа и той си го даде./Да уточна аз съм на 15,а той на 18/
Една моя много добра приятелка видя че съм си писала с него и ми каза че го познава иче не бил лош.И така продължавахме,той беше все така очарователен без и дума да се издума за секс или нещо такова,като постоянно ме обсипваше с комплименти и така нататък,за да разбера че има интерес към мен,но го показваше по съвсем цивилизован начин.И така днес сутринта си пожелах да ме покани на кафе и това стана - преди около час.Уговорката е за утре,но аз се уплаших за 1 път ми е и излъгах че съм заета.разменихме си мномерата и той каза че ще се обади да се разберем когато се освободя.Сега не знам да ида ли.НАшите нищо не знаят,а пък се страхувам да не ми забранят въпреки,че искам,обаче пък ме е и страх.Оф..нз посъветвайте ме нещо
Вземи общата ви приятелка.
Винаги имай едно на ум, когато се срещаш с хора от интернет пространстовото. Никога не можеш да си сигурна кой седи от другата страна...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Еми какво да ти кажем...Момчето може да има акъл в главата и да се прави на мил и добър,за да из*ука някоя наивна малка шматка...Може наистина да е добър и примерен...Ние няма как да го знаем тва не сме ясновидци.Постъпи както ти смяташ за добре...
--------------------------------------------------------
... ммм да!!!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Вземи приятелка...хем ще си го видиш хем ще си по спокойничка...
И не се стряскай толкова...ако пък не ти се иска му кажи, че искаш да го опознаеш поне още няколко месеца...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам за хора от интернет пространството, но доколкото забелязах тя впоследствие си е писала с него, иначе са си говорили на живо. И именно ако съм разбрал правилно недоумявам какво я притеснява.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
няма смисъл от тази несигурност простощом искаш да се видите отиваш и толкова, без притеснения и т.н. Я си помисли, ако не се видите как ще се почувстваш?Време е да се видите и да разберете дали ще вдигате нивото, стига с тоя скайп! Успех и не забравяй, че и на него не му е лесно
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако е от твоя град , излез![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Само неможах да разбера защо се притесняваш от вашите...кажи им че излизаш и толко а пък ако те попитат кажи им с приятели и толко...не мисля че ще ти досаждат много...
Успех!!!![]()
Няма за какво да се притеняваш .. щом имаш приятелка , която го познава ..излезте и толкова .. Успехии : )
![]()
да.. малко трудно ще му е пред толкова много хора да ти направи нещо..Първоначално написано от sunyty
![]()
Пък и това с приятелките ме отвращава.. Аз ще я каня на среща за да сме само 2мата а тя ще мъкне приятелка.. това ако ми се случи, казвам й: Чао, когато искаш да се видим пак бъди сама.. и си дигам чукалата..
Като за начало си избий от главата нелепата мисъл, че всяко момче мисли само и единствено за секс. За тинейджърите е нормално (демек и женски, и мъжки) да мислят за тея работи, не е нещо грозно, хлапашко и т.н. о_O Накратко - този не е "един от малкото". Както и да е. Излезте.
е кво-ти казваш на ваште за всеки един 4овек с който излизаш ли![]()
![]()
![]()
ина4е както казаха по-горе-вземи приятелка
I can't stop myself from loving you <3
Съгласна съмПървоначално написано от Re5peC7
Няма от какво да се притеснваш според мен
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Е не мислеш ли,че няма какво да ти направи ако има много хора около вас?!?Аз като за пръв път излязох със 18-годишен и мене ме беше страх,ама нищо не ми направи,а даже не мога да го опиша по същия начин,по който ти описваш това момче.Така че спокойно
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ако ще се виждаш с него, направи го задължително на оживено място. Примерно се вижте в центъра на града и отидете в някое много посещавано кафене. Така хем ще видиш дали на живо е също толкова чаровен, хем няма да може да ти направи нищо. И е най-добре първите ви срещи да протичат по този начин.
Jingles, със сигурност го иска, въпросът е как го представя. Аз лично бих предпочела няколко комплимента, с които да разбера, че имат интерес към мен, пред 'хайде да се оправяме'. И предполагам повечето момичета ще го потвърдят.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами не знам добре ли направих,ноо...избрах място в центъра,през деня и за капак извиках общата ни приятелка...НЗ ще видим как ще стане но сигурно ще е малко неудобно
Ти направо родителите си и полицията извикай![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Според мен трябваше сама да отидеш, но щом си притеснена е добре с приятелката ви.
Stay up all night with the stars *
ами аз още не съм отишла де..ще бъде утре още има време да разкарам приятелката :Д аз й казах тя каза че щяла само да ну пречи нз си кво и мaй мaй че е права :Д
Аз доколкото разбрах не са се виждали никога, само са си писали.Първоначално написано от Ilikeliljon
myNameIsImmortal, по принцип и на мен не ми допада идеята да си водиш приятелк/ка на среща. Но случая е по-специфичен - те не се познават лично. В тези сайтове ги има всякакви. Това, че до сега се е държал добре с нея, и не е повдигал въпрос за по-интимни вазимоотношения, нищо не доказва. Затова моят съвет е да вземе общата им приятелка и както казаха по-горе - да отидат на някое по-оживено място.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.