.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Алтернативен метод за обезкосмяване на подмишниците.

Здравейте. :>

Знам, че има такива теми, но моят проблем е малко по -различен.
    Първо бих искал да чуя мнения за методите - кой предпочитате.

А и искам да питам как се употребяват тези ленти за обезкосмяване по тялото, и стават ли за подмишниците.Трябва ми по дълготраен ефект :<

колко теми ще правите за тези подмищници има гугъл и там има десетки теми в разни форуми

Град
    София
    Здравей, Serseri91!
    Моя метод е със кола маска. Когато мине време след козметика и косъмчетата под мишниците ми са пораснали, използвам лентички. Една лента ти е достатъчна с рязко дърпане надолу, ако случайно има някои останали косъмчета ги отстрани със пинсетка
    "You know you're fucked."
    "Yeah, I know."
    "No, I mean dead fucked."
    "What do you know? You're just a Cow!"
    "Yeah, a cow that can fuckin' talk."

Хмммм .. има много такива теми..

Кола маската е с най-дълготраен ефект.
    Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
    Докога?Докато друга муза не намеря

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Re: Алтернативен метод за обезкосмяване на подмишниците.

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Здравейте. :>

Знам, че има такива теми, но моят проблем е малко по -различен.
    Първо бих искал да чуя мнения за методите - кой предпочитате.

А и искам да питам как се употребяват тези ленти за обезкосмяване по тялото, и стават ли за подмишниците.Трябва ми по дълготраен ефект :<
    1.има такава тема една от първите е
    2.кво му е по различното на твоя проблем?? докат не кажеш кое е по различното темата е същата като тази по - горе!!!
    3.трябва да има упътване за лентичките... има някои , които се затоплят (май) др може би не... се пак тря да кажеш и коя марка точно...
    4.за по дълготраен ефект епилатор или кола маска...а ако имаш и повече пари може да отидеш на лазерна или фото епилация, но там вече тря с еконсултираш с лекар

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на joannalof
    Ами лентичките / поне моите/ ги трия с ръце няколко секунди преди за залепя
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    С епилатор!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ей, всичките големи праведници се оказахте бе.Та темата, та не знам какво.

Аз се пробвах с някакви Taky, мисля че бяха, но не стана нищо търсих упътване в нет за употреба, но така и не намерих.А просто ги залепих и дръпнах след известно време, 10-14 секунди Нулев резултат А, и да уточня, че не съм имал дълги косми, за да не се получи.

И престанете да се месите в темите с забележки, които трябва да бъдат направени от модовете.Посещавам форума от доста дълго време, това че нямам ранк Мега фен, не означава, че не знам правилата.

Съветът ми към тебе е КОЛА МАСКА !
    Допреди 2 месеца използвах бръснач - супер кофти е, след 2 дни вече се вижда наболо, досадно е да се бръснеш, загрубяват космите - това се подразбира. Събрах смелост да ида на кола маска - ее преродих се ! Болката беше голяма, защото се бях бръснал няколко години преди това, но си заслужаваше ! 3 седмици гладко - голям кеф ! Днес ходих за втори път и почти не го усетих.
    За 5лв веднъж в месеца не сменям този метод и го препоръчвам.

Цитирай Първоначално написано от TOM_BOMBANDIL
    Съветът ми към тебе е КОЛА МАСКА !
    Допреди 2 месеца използвах бръснач - супер кофти е, след 2 дни вече се вижда наболо, досадно е да се бръснеш, загрубяват космите - това се подразбира. Събрах смелост да ида на кола маска - ее преродих се ! Болката беше голяма, защото се бях бръснал няколко години преди това, но си заслужаваше ! 3 седмици гладко - голям кеф ! Днес ходих за втори път и почти не го усетих.
    За 5лв веднъж в месеца не сменям този метод и го препоръчвам.
    А това ходене е в козметичен салон предполагам, нали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си