.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Ако той не иска секс ?

Темата е във връзка със статия от сайта:

Статията:

http://www.teenproblem.net/s/13407.html

Друго, което намерих из нета:

http://spodeli.net/6/story-558.html

http://spodeli.net/1/story-2364.html

http://intimno.info/?p=2082

http://lichno.net/showthread_18917.html

Има интересни коментари, но може и вие да коментирате тук.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    има различни хора, но за всеки мъж който отказва си има и мн,различни причини.На някои въпреки,че е рядкост може да не им харесва,други да се срамуват от тялото си,трети да го правят с друга, четвърти да не ги възбужда приятелката им ............ според мен причините са различни за всеки.Това ми е мненито

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    има различни хора, но за всеки мъж който отказва си има и мн,различни причини.На някои въпреки,че е рядкост може да не им харесва,други да се срамуват от тялото си,трети да го правят с друга, четвърти да не ги възбужда приятелката им ............ според мен причините са различни за всеки.Това ми е мненито
    Видях тук само негативни причини описани. Не всички мъже отказват поради гореизброените. Може пък да искат да не бързат, да опознаят момичето, да не е това най-важното в отношението им към нея. Но това не означава, че са обратни или имат някакъв проблем.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Аз до колкото знам, освен изброените, точно както жените, мъжете могат да нямат желание поради стрес, лошо настроение, депресия...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от zay4e
    Видях тук само негативни причини описани. Не всички мъже отказват поради гореизброените. Може пък да искат да не бързат, да опознаят момичето, да не е това най-важното в отношението им към нея. Но това не означава, че са обратни или имат някакъв проблем.
    да и това може,аз написах за тези които се сетих само

аз бях изпаднала в подобна ситуация преди време, но където с гаджето ми правехме секс в 2-те седмици я има, я няма 1 път и в крайна сметка се оказа, че си има друга така, че никога не го подценявайте и това, защото и на мен не ми даваше поводи за ревност. а в тези случаи съм се чудила мн защо мъжете като кръшкате отказвате на своите жени/ приятелки в приналичие, че по този начин ставате подозрителни. поне като вършите нещо го вършете така, че никой да не ви разбира

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Аз до колкото знам, освен изброените, точно както жените, мъжете могат да нямат желание поради стрес, лошо настроение, депресия...
    Четири години стрес и лошо настроение ? Това е за Гинес направо. Снощи се замислих за другите аспекти както беше написано в един от коментарите. Ами другите аспекти са пране, чистене и готвене в техния случай защото живеят заедно.
    Случвало ми се е - признавам да се влюбя в едно момиче , то да тръгне с мен но да държи да сме само приятели. Ами не става. Ден цуни гуни, два цуни гуни и като се възбудя и после какво ? Ставам нервен, сприхав а бе да не си ми насреща и то защото тя много държи да не правим секс за да не си помисля че е к**ва. Издържал съм максимум 3 месеца и после загубвам интерес към нея. Смятам се за нормален мъж и всичко друго ми се струва или ненормално или нагласено. Все пак не забравяйте, че не знаем неговата гледна точка.

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Мда, 4 години я опознава, затова не избързва... мда.

Не мога да коментирам темата.. но знам, че някои мъже имат много ниско либидо. Може да е от това. Може да не си обичат приятелките и по никакъв начин да не ги привличат, затова да не правят секс с тях. Може да изневеряват, да са потиснати.. ама вЕрно 4 години потиснатост, малко странно?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Хаа интересно кой мъж не би искал секс ако обичаш човека до себе си и той още не е готов за това даа естествено че ще почакаш ноо иначеее освен ако на дадения пич не му са повече естрогените в кръвта от тестостерона
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си