.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

И аз незнам вече ....

Хммм има едно момче, с което уж ходим да казвам уж понеже нещо ..... в смисъл до сега винаги като ходя с някое момче винаги сме се целували ( по усните) и предполагам ,че при всички е така , но при нас някаси не се получава и все пак 3 или 4 дена след като тръгнахме се пак той го направи .Е не баш кой зне кво в смисъл за има няма 2 секунди допря устни до мойте и това беше след което когато си тръгваше аз реших да му върна жеста и го прегърнах после се опитах да го целуна при което той наведе глава аз бях шокирана и леко даже се ядосах сякаш не искаше а псоел като говорихме за това той каза че досега не го бил правил и го било страх да не обърка нещо . Дадох му 2ри шанс и той в момента в който допря отново устни до мойте се опита да си набута езика в устата ми по много брутален начин при което аз се дръпнах .... От тогава нито той нито аз сме правили опити да ...... днес го целунах ,но той нищо ...постоянно се опитвам да му намекан че при положение че ходим е редно се пак нали ..... пък и не само аз и много хора му го казват , но той си знае неговата не мога да го разбера сериозно попитах го ако не иска нали да си каже , но той се казва аз не мога и затова и незнам си кво . Знам че темата ми е ужасно тъпа , но просто имах нужда да споделя това ако някои има някво мнение нека го изрази , но ако може само без глупави злобни и заядливи коментари не ми е до това сега .........
    All of my memories keep you near [!]

Мега фен Аватара на Hilary_
    оьь миличкото... не знаеш кви по - глупави теми има така че спокс... А иначе за проблема ти... миии тъпо се е получило...кажи му, че е мноооого сладък, че искаш да го папкаш по цял ден ... че искаш да го целуваш покажи му, че имаш ужасно голямо желание към него и той ще се почувства по - сигурен... според мен просто малко се страхува... заради първия път, в който не са се получили много нещата...се пак и за това се иска смелост... Амм аз все още със смях си спомням за моята първа целувка... Успех! :P

Ами все пак му е за първи път и е нормално да се страхува, с веремето ще свикнете и двамата, спокс А бтв, на колко години си ?
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    вземи нещата в свой ръце,просто е нормално,първия път да се притеснява
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кажи му че го харесваш и искаш да се целувате.Кажи му да те остави ти да водиш и да не си набутва езика.Разясни му какво те притеснява..Той няя разбере от въздуха я.Нали за тва сте гаджета да си споделяте... Аз мисля че ако му кажеш всичко ще се опраят нещата и ще се научи...
    Успех ;]

--------------------------------------------------------

Град
    40 Miles from the Sun
    Кажи му,че и без това все някога трябва да се научи и по-добре да е с теб сега. (;

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    След като той ти е казал,че до сега не се е целувал с момиче,защо си реагирала така?!Едва ли ти си се родила научена и първата ти целувка е била идеална Освен това той (едва ли не) го е направил по задължение,защото ти така си искала ... Вместо да го бързаш вземи поеми нещата в свои ръце,накарай го да се отпусне и всичко ще си дойде на мястото!!!

П.П.В крайна сметка не само момичетата могат да бъдат притеснителни ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

отидете някъде на спокойно място където сте само 2-та,седни у него и го целуни.ако тогава се дърпа-напсувай го
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Нормално е щом се целува за първи път да се притеснява Пък и той те е целунал, но е бил малко по-груб и си се отдръпнала - помисли, може би затова вече не опитва да те целуне, така че поговори с нео, кажи му, че ти е приятно да те целува, да не се притеснява от факта, че когато е опитал ти си се дръпнала, обясни му защо си го направила и просто го помоли ти да водиш нещата в тази първа целува м/у двама ви а след това всичко ще си дойде на мястото
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мен ме интересува къв е тоя брутален начин дето е искал да ти вкара езика
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    мен ме интересува къв е тоя брутален начин дето е искал да ти вкара езика
    До сливиците...

А иначе - авторке - ти си шефа, ти водиш парада

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    ти защо толкова се ядосваш, просто момчето се притеснява
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Темата не е тъпа. Просто момчето не може да се целува. Аз бях така. Не му го казвай. Дай му малко време. Иначе ще го притесниш и може да се разделите. При мен стана така.
    Успех !

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    отидете някъде на спокойно място където сте само 2-та,седни у него и го целуни.ако тогава се дърпа-напсувай го
    Ей това е най - истинския съвет!А за целувката и аз съм имала случай да уча момче ( така и не можах да го науча) и беше супер отвратително.Повече няма да го повторя.Разбрах, че след като аз съм момиче е редно да си хващам някой с опит, който ще ме отпусне мен.Това е така, че никой не се е родил научен, но все си мисля, че би трябвало момчето да е по - нахално инече ако момиче го направи изглежда сякаш се натиска.Аз съм обещала, че повече няма да уча никой, защото последният път като учех ми разби устната със зъби.Вторият път беше малко по - добре, но ме олигави цялата.Според мен на една жена и трябва някой опитен мъж, който да го отпусне, а не дете, за което да се грижи.А за ненаучените момчета си има какички, друженички и т.н.Съжалявам ако съм обидила някой , но това е моето мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си