- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка..
аммм здравейте..аз съм Нелии.. пиша ви от профила на една приятелка, щото аз не съм се регнала..ето го и моя пробле- значи на 13 съм и още не съм се целувала.Има едно момче, с което ходяя ии такаа като гледам е сериозно..той най-вероятно ще искада се целуваме.
таа да попитам как стават нещата моля ви за помощ , защото мн се притеснявам ., предварително благодаря![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
нормално е да се притеснявашвсичко става от само себе си и най-важното е да се отпуснеш.Не е кой знае колко трудно и сложно :P Може да ти е някакво странно първия път но след това ще се отпуснеш-Всичко си има първи път.Най-важното е да се отпуснеш
![]()
:P Dont worry, Be happy
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
той не знае , че не съм се и за това ми е някфо странно
inna - fall .mp3 (musiicc)
+1 \Първоначално написано от kris4en
/ Отдай се на целувката
![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
офф стига с тез притеснения бе ... кой знай с кого се целуваш и да се усе*еш какво ..Ще те зареже ли ?? Просто си изкарай езика ии го прави по начина по който и той го прави ...Няма нищо страшно
![]()
princess85, хей, давай по-смело... за всичко си има първи път![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
и какво,като незнае,аз за пръв път,като се целувах,не казах на момчето,просто бях малко притеснена,но се оставих на желанието и на негоПървоначално написано от princess85
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ходите сериозно , но не сте се целували ..... Мдаа , определено има логика![]()
На 13г. е ... мн и разбира главата, ама айдеПървоначално написано от vesito13
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
охххх добре,че за целувка питаш ,че на 13 години какви неща правят вече...... Отдай се на момента .. отпускаш се и просто го следваш..така няма как да се объркаш кво да правиш![]()
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
спокойно, само си измий зъбките преди това или подъвчи дъвка и си готоваПървоначално написано от princess85
щом се харесвате те нещата сами ставатпредай се на желанието просто :P
Взе ми думитеПървоначално написано от vesito13
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
какво искате от децата беПървоначално написано от ThePowerOfLove
сега навлизат в живота и всички като говорят за сериозни връзки е нормално(но май не правилно на тея години) и те да се стремят към сериозни връзки
Сега за тях това е сериозна връзка...Като пораснат ще разберат какво е всъщност...Няма смисъл да упрекваме момичето...Всеки от нас е бил така.![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Първоначално написано от princess85
![]()
![]()
![]()
охх ... тва с приятелката .. е уникалнно ....и изтъркано
![]()
![]()
![]()
![]()
да Ви кажа и аз още не съм го правила, а съм на 14...не се притеснявам особено, не го прави и ти. Просто се отдай, отпусни и следвай мислите и интуицията си.![]()
Ами обикновенно става като търкаш неговия език с твоя![]()
![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
хМм не му даай много зорпо принцип всички момичета могат да се целуват, а тези които понякога не могат са момчетата... То и да ти кажа как да стане като стане става за някви секундии въобще няма да помислиш за това което са ти казали
използвай въображение :P
хубава ли си ? ако да лично ще запаля колата ще доида до твоя град и ще те науча![]()
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
хихи , и аз съм на 13 и още не съм се целувал , но знам че първата целувка е незабравимо преживяване .. не се притеснявай. По принцип той трябва да поеме 1вата стъпка но ако настояваш .. давай ти:P
cc
Сама си идва аз пък никога не съм се интересувала как кога защо отпускаш се говорите си и накрая докато усетиш вече се целувате ..