- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата...
Момичета какво забелязвате първо в едно момче, дайте и инфо кво ви харесва в него![]()
Много ми е интересно защо тази тема е в раздел "Секс"![]()
Не съм момиче ама така ще се опитам да отгатна може би по някакви необясними причини ще е виншният вид и излъчването?
Сега оставям на момичетата да кажат дали съм познал...
--------------------------------------------------------
Това ми прилича на описание на затворник!Първоначално написано от Sneki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Прическа,дрехи и усмивка ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Излъчване, поглед, усмивка. Това за дрехите, което прочетох много ме ядоса.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Първоначално написано от Cathylicious
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
С една дума всичко което можеш да забележиш от пръв поглед но най-вече излъчването![]()
КОСАТА..
после погледа..
Само тези две неща са достатъчни да хлътна по някой![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Колко си повърхностна..Първоначално написано от Cathylicious
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На пръв поглед усмивката , но за да ми хареса някой трябва да го познавам поне мъничко![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Очите.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
КОЛАТА..
първото нещо, което ме грабва е излъчването и очите, а второ е дупетоно най-важно е да лъха на мъж, а не от тези метросексуалните, които с дрешките си и прическите запленяват някои курделки
![]()
ами май усмивката щото мойто слънце като се усмихне и има трапчинкисигурно това съм забелязала абе знам ли то май всичко е комплексно
е за дупето кое по-точно харесвате че нещо ни ми е ясноПървоначално написано от PlAmSsSsS
вие направо ме убихтедобре какво и има на късата коса? ддз аз последните месеци се нося късичък ама най-точно вижте прическата на Дони. е моята е същата ама без опашката отзад. пък досега никои не ми е казал нещо лошо. даже напротив
а иначе по темата съвета ми е не отдаваите толкова внимание на дрехи и прическа. погледа и изражението казват много повече :P
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
от пръв поглед излъчването ми прави най-голямо впечатление... нямам особени претенции за къса или дълга коса само да не е от много дългите.. но да е подържан де смисъл примерно аз не хрс изобщо расти..нехигиенични ми изглеждат макар че зн че могат да се мият са ми ужасни ...
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
1. Усмивката и ест трябва да я използва многоооо често за това момчета усмихвайте се нон стоп... Едно момиче веднага ще забележи това.![]()
2. Очите - трябва да могат да ме завладеят![]()
3. Излъчването - енергично, жизнерадостно, непринудено...
4. Поддръжката е много важно нещо.Аз лично винаги гледам дали зъбите, ушите, лицето са чисти, ако са такива ще ми направи супер голямо впечатление.![]()
А вече за за да стане нещо сериозно, трябва да съм опознала момчето.
Ем да усмивката е мн важна .. за мен е важно човекът срещу мен да може да се смее и да се радва а не да е някаква Депресия
хах а пък това за прическата е толкова смешноне мисля че стила прическа трябва да е критерии за харесване на едно момче .. нз .. вие си решавате по принцип но при мен нещата не стоят така ..
вс е до излъването .. само един поглед може да е достатъчен да хлътнеш .. или няколко думи дотолкова могат да разбъркат съзнанието ти ..
аз отдавна съм над тея неща да гледам външния вид на едно момче и сега ми е честно казано по добре![]()
първо лицето и тялото, след това и характера, да видя що за стока е![]()
Дрехи , лице + усмивка и тяло![]()
![]()
![]()
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Кадето има много пари там са готините жени![]()