- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата...
днеска съм отговорила точно 3 пъти на тоя въпрос . Има прекалено мн такива теми
честно ли?Аз гледам нещо,което НЕ зависи от вас и НЕ можете да контролирате-излъчването,то говори вместо тялото,психиката,вместо всичко....после дупето(и аз не искам,но то от вътре ми идва)
Излъчване, усмивка, очи.....![]()
Хмм по мойте изключителни научни наблюдениямомичетата гледат момчетата първо във очите , апък за излъчването нз , защото аз нямам точно определено излъчване ако те харесвам ще излъчвам това което ти искаш (: ( сори ако отг ми е тъп ама нали знаете "Важно е участието" )
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Първоначално написано от dedencety
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Едно момче не ми ли хване погледа само като ме погледне значи нямам никакво бъдеще с него.. дори и за 1 вечерВ очите се крие много повече отколкото в дрехите и прическата
А иначе не си падам по момченца които са 55 кг и като те прегърнат изглеждаш с 10 кила повече от тях :d това е лично за мен ест![]()
Аз първо гледам очите и ръцете му![]()
Come out, come out wherever you are...
а да и 0читее![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Защо ли не се учудвам, че си толкова повърхностна ? Само като ти гледам ника и снимката на профила "Боже опази" !!!!Първоначално написано от MissBitch
Мога да кажа, че 70% от отговорите тука са лъжа !! Гледали очите гледали устата дрън дрън. Вижда те като фИеШъНчЕ, кара хубава кола и вече е готова да прави за тебе каквото пожелаеш... Някои може да са повърхностни но поне имат смелостта да си признаят истината.
Ае със здраве !
Може да звучи ужасно тъпо..., но гледам характера. Според мен момчето трябва да е добро и забавно ( смисъл да не се хваща с мен просто така, за да се фука и да ме харесва истински а не да ме лъже... чувството за хумор също има значение.. ако сте се замисляли хубаво е когато момчето може да те разсмее дори когато ти се плаче
).
Смисъл не е нужно да е нещо "кой знае какво" просто да ме харесва заради това, което съм.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
na4inat po koito govori ,vanshniq vid i nai ve4e o4ite
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
Ами излъчването като цяло![]()
Ми аз не съм така попринцип ,но при момчетата най-много се гледа прическата,облеклото и лятото какви очила носи![]()
Какви очила носитва ме разби просто...аз лично гледам първо поведението му и ако ми допадне се заглеждам по външността(най-силно впечатление ми правят ръцете и самото излъчване,да има чар),тъй като съм висока гледам да си харесам някой по-висок от мен,гласа също ми прави голямо впечатление,но не е определящ фактор,за да ми допадне някой.Ако и начинът му на мислене е близък до моя направо го взимам
![]()
![]()
![]()
доста курволяк се е навъдил!!![]()
![]()
![]()
![]()
Излъчване, усмивка, очи .....![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ами както вече казаха преди мен - излъчването, но ако го изключим, то гледам очите (цвета по скоро) и косата (пак цвета нз що, но е така феномен
)
аммм ... ддз ... характер .. чувство за хумор ... и др .
коса, дрехи, усмивка, тяло и дупе..след това гледам характера..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
очи,обувки,ръце (или по-точно ноктите) и после вс останало...
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от Lady_AMG
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
purvo vunshniq vid .. no pove4e gledam kfi sa mom4etata po xarakter![]()