Цитирай Първоначално написано от krisi_kote
Хъх, дълго време се чудих къде точно трябва да постна темата.
Четох досега Наказателният кодекс /ненормална съм, знам о.О/ и просто не намерих нужната ми ингормация, за това питам вас.
Представате си следната ситуация:
Момче на 24 години ходи с момиче на 15. Не правят секс, просто се размотавам заедно, държат се за ръце, прегръщат се и се целуват. Момичето е девствено. Могат ли родителите на момичето да съдят момчето за блудство или педофилия? При положение, че те двамата не са правили секс и момичето е девствено.
Трябва ми компетентен отговор и ми е много спешно.. Спокойно не е за мен, а за една приятелка.. Благодаря предварително.
Така като гледаш името на форума дали ще намериш КОМПЕТЕНТНО мнение сред ТИНЕЙДЖЪРИ!?!?!?!?

По темата:Чак до съд едва ли ще се стигне ... Съмнява ме родителите на момичето да са толкова заможни (не,че е невъзможно) и да имат толкова свободно време и нерви,че да се занимават с нещо подобно ... Все пак това са адвокати,показания,караниц и с дъщеря им,съдилища,полиции,лекарс и прегледи и прочие ... По-скоро ще отидат и ще поговорят с момчето,ще го стреснат малко и всичко ще приключи (това естествено ще се случи в случай,че след разговора с дъщеря им тя продължи да излиза с него)
Хммм що се отнася до това момче - той или е много прост щом се занимава с ДЕТЕ по-малко от него с 9 години,или му се е*е нещо младо и девствено ... а може и тя да е първата,която да иска да е с него ... Абеее не знам,каква точно е причината ама определено нещо не е наред в пича