- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Bullet For My Valentine In Bulgaria :O ! OmFg !!!!!!!!
Всички станаха разбирачи, заеби.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
имат няколко слушабъл песнички , но не бих отишал да ги гледам
пф... да бяха Disturbed, ама тия оруфляци не ми тряат тука![]()
ами ще е голям кеф ако дойдатобожавам ги ... ама ще се искефя повече ако Еvanescence дойдат
![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
Въпреки,че харесвам пънк и рок бих отишла на концерта им (ако има такъв).Имат яки песни!![]()
да не повярва човек до каде стигнахмеПървоначално написано от Disrespect
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
След всички хейтърски и компетентни мения не остана място за най-важната информация.Въпросният концерт няма да се проведе.И аз го бях видяла това,но после порових малко и видях,че някакъв техен представител е отрекъл да е вярно.А и последната дата от турнето им видях,че е 15 август..нейде из Тексас xD
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight
Абе Боооооже какви хора имало тукаБива ли толкова хейт на едно място бе хора? Даже в темата за Планета Дерби няма такива изцепки
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ест за момичета само чалгия ама карай поне тва е музика и тия правят мн повече фенове отколкото тас нищожна чалгарска музика, която даже не е и 100% Българска....Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Повечето песни са крадени........
Аз не виждам защо се почва веднага с 'тия педали'.Да не сте спали с тях,та да знаете.Ми момичето си ги харесва и се интересува дали има хора,които биха отишли на концерта (ако имаше такъв).И какъв е проблема?(За спора съм съгласна,и на мен не ми стана много ясно какво точно са БФМВ,защото в wikipeida пише едно,вие казвате друго и тн).Дали има лош вкус не може да кажете-на нея (и на мен) и харесва тази група,а на вас не.Все едно да кажеш на човек,че няма вкус,понеже не харесва спагети,а ти обожаваш.(Тъпо сравнение,но се разбра какво имам предвид).
Голям хейт,голямо нещо..И за какво?Да напсувате групата ли?Браво,големи сте мъже като го направите.....Само какво постигнахте с това?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да дойдат ще се радваме![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
+1 bullet for my valentine rock!!!Първоначално написано от Extremescream
Хм...![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Първоначално написано от PIF
тия колко пари ще ми дадат за наказанието да ги гледам ?! баси геишите
![]()
![]()
Само върли тежки разбирачи,ей!..
е кво толкова се заяждате !?
момичето просто каза за концерта им ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Защото попвечето само това знаят-да се зъбят за всичко.Първоначално написано от teenems
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
това е много яка група- мен лично много ме кефи,не че съм някаква металистка (нищо лично) просто слушам яка музика, независимо от кой стил, а тази група наистина е яка![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Абе не се ли водят алтернативен.. метъл ..?![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Кфото и да се води,щом старшите ексепрти кажат,че не е метъл,и че групата са педехрасти,няма повече обсъждане. xDПървоначално написано от ElinoOor
Хаха вЕрно ли бе!?![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Дошли са и ще дойдат, ама друг път. Както и Alesana дойдоха. Или Fall OUt Boy. Такива групи в България ще дойдат след 20-30 години... и повече.
Вие на хероин ли сте бе?