- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да го направя ли заради него?
Такам. Проблема ми е следния. Утре в училище часовете са намалени. Вместо в 1:30, ще свършим в 12:00. Понеже уча в Благоевград, а живея в Банско, утре си тръгвам. Приятелят ми ще има концерт с групата му в 10:30. Да попитам ли госпожата да ме пусне в 9, за да мога в 10 да съм в Банско и да отида да го видя?! Още се чудя дали да го направя?!![]()
Ако имаш желание да отидеш,помоли госпожата ти .. Дори и да не те пусне,нищо не ти пречи да опиташ![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
И тук идва проблема с родителите.![]()
На тях не можеш ли да им кажеш причината,мисля,че ще те разберат ..Или те не предполагат съществуването на гаджето,а?![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
те пък откъде ще разберат?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Оо, една година няма как да крия, че имам приятел.Знаят за него, но майка ми е учителка, малко трудно ще ми разреши да пропусна часовете по математика, заради един рок концерт.
![]()
Ами...хм...просто се направи на болна и отиди ...предполагам че вашите работят и едва ли ще забеляят че те няма от 10:30 до.. примерно 1 h мах..
BTW: На колко години си?
На 15 съм. И вече реших да отида. С нашите се споразумяхме, само дето не знаят, че като се прибера ще отида на концерт.![]()
Мрънкай..![]()
Кажи, че просто ТРЯБВА да идеш.. Говори с директорката в краен случай![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
Госпожата ми е печена и тя ще си ме пусне.Просто се чудех дали да отида, но по дяволите, това е рок концерта на групата на приятеля ми.Как бих могла да пропусна.
![]()
Първоначално написано от Rofl4e
Защото не мога да лъжа. Така са ме учили. Правилата са си правила.![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
И тогава къде е проблема след като ще те пусне ?
Приятно изкарване на концерта :]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Някой да е споменал за проблем?!Първоначално написано от DMX1
Е, все пак отидох. =D> Беше невероятно!!!Дори, докато пееше една песен, ме погледна и сложи ръка на сърцето си.
![]()
Добре, че отидох.
![]()
Аууу гаджето ти свири в група...Добре че го повтори само 4128741287 пъти...Толкова си истинска.Спокойно.Ще се разделите, той ще пее за други и ще си слага ръката на сърцето и за тях...Няа са притесняваш само![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
... ти искаш ли?! Това е важното... ти дали искаш?!?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
трябва да им го покажеш това..ще се гордеят с тебПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Да ти дам 50 стотинки за разказа?!Първоначално написано от BlindedAngel
Лелеее аз за най малкото се освобождаваммм от часове а ти заради приятеля си и се чудиш![]()
Вече не се чудя.![]()