Здр
От къде да започна..нз.Та...бяхме започнали в аха да си пишем с едно момче.Той беше много приятен,много мил и за разлика от всички други на които първото им изречение е хайде да се ****,с него можех да говоря на всякаква тема и той нито веднъж не спомена за нещо подобно,дори и скайп не поиска.След около 5 дни така аз реших да му поискам скайпа и той си го даде./Да уточна аз съм на 15,а той на 18/
Една моя много добра приятелка видя че съм си писала с него и ми каза че го познава иче не бил лош.И така продължавахме,той беше все така очарователен без и дума да се издума за секс или нещо такова,като постоянно ме обсипваше с комплименти и така нататък,за да разбера че има интерес към мен,но го показваше по съвсем цивилизован начин.И така днес сутринта си пожелах да ме покани на кафе и това стана - преди около час.Уговорката е за утре,но аз се уплаших за 1 път ми е и излъгах че съм заета.разменихме си мномерата и той каза че ще се обади да се разберем когато се освободя.Сега не знам да ида ли.НАшите нищо не знаят,а пък се страхувам да не ми забранят въпреки,че искам,обаче пък ме е и страх.Оф..нз посъветвайте ме нещо