- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с решителноста
Не мога да разбера.Нещо в характера ми и не знам как да го премахна винаги като се стигне до крайни решения се струполясвам под земята.Особено когато някой иска да ме бие...просто не мога да разбера защо става така.Все едно нямам психилогическата сила да отвърна на дадения удар ,а и понякога става така и ,че само с психологична атака (а.к.а мухльо , глупак ,ще те съдера,олигофрен ,смотаняк) моралът ми пада до драстична точка в която тегля линията и се отдръпвам назад.Викам си този път няма да тегля назад ,но пак тегля и се подтискам така и незнам доколко ще издържа да не изкарам газовия и да застрелям някой (но така ще ям пишки в пандиза така ,че не е варянт :{ ).Споделете някакви съвети за анти-самоконтрол с които няма винаги да става така.О боже мой сега като се замисля почти винаги съм се оставял да ме бият.Не ,че не мога да го набия еми ,защото просто не ми стига коражът.От моя гледна точка това би било заради липсата на силна рака в къщата защото баща ми почти винаги плава из моретата.Помогнете моля ви![]()
е т'ва да не ме помислите за сега за някой смешник с цайси и необръснат детствен мустак - няма такова нещо...
ми бъди по силен писхически покажи им че не могат постоянно да се отнасят така с теб трябва ти малко повече кураж и самочувствие и ваичко ще се орпави поне така мисля аз![]()
Ако наистина не си някой зубар с девствен мустак и цайси нищо не ти пречи да им ебеш майките на всите.
е найстина аз ше ги офъкам ама не моа да се решя просто прекалено мн контрол имам над себе си и не мога да подивея![]()
може да е от възрастта![]()
бъди по-уверен
ходи на фитнес и добий самочувствие![]()
а аз все си мисля че те е страх, ако не те беше страх щеше да имаш смелост да отвърнеш на удара![]()
Просто ги погледни какви са мухльовци (с извинение) и след това погледни към себе си. Да те бият, тия не са наред! Може да си мислиш, че нямаш достатъчна психическа сила, или наистина да нямаш, но във всеки случай си по-стойностен от тях и те поздравявам за това. Мисля, че като измериш колко струват ще ти е по-лесно да направиш решителна крачка и да им покажеш с кого си имат работа.
Успех!
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
само за протокола. на колко сте, че още си налитате на бой? (не е нападка, просто съм любопитен)
също така държа да отбележа че боя няма да ти реши проблемите. нито фитнеса. с физически атаки нямам опит, щото никой никога не си е позволявалд а ме бие, обаче ще ти кажа че като почнат да те псуват имаш 2 варианта: да си наложиш пълно спокойствие и да ги подминеш като пиян шофьор пътен знак или да ги насолиш много жестоко. второто е по подходящо, ако са по-интелигентни, за да разберат какво им казваш. сам казваш че явно самоконтрола ти е в излишък, ами използвай го за нещо ползотворно.
Welcome to the end of the thought process.
следващия път когато някой те ядоса и те нарече мухльо или нещастник и почувстваш гняв го остави да те овладее....Удряш го в носа директно и после в корема...приятелите му може да те набият ама ще имаш уважението им...а ако се сдуха най-добре...
споко и аз съм така
Няма смисъл да се палиш ... Тъпаци ! Гледай си приятелите които имаш и това е да не те е*е че ти викат мухлю ... Търсят да си разообразят деня най-много ще ги издразниш като ги ебеш и се забавляваш с тях![]()
ваУ рокс
Grell
Нещо против очилата ли имашАз имам, но съм сигурен, че ще те смажа
Започни да тренираш нещо кик бокс нещо такова, според мен това ще промени нещата
на години съм 15 тренирах борба 3 години и бокс 4 месеца ,но просто съм си такъв за съжаление и явно не мога да го оправя...
Clever, мисля, че му даваш грешен съвет. Не разбирам защо на почти всички момчета тийнейджъри ви е в главата фитнеса. Между другото, аз съм по-малко от 60 кг и не мисля, че някоя куха главица с добре развити мускули би се гордяла ако ме претрепе физически. Ако е неизбежно, аз се постаравам да го понатупам "психически" с малко остри реплики, които да го накарат да се замисли, дали да ми посяга. И въпреки че съм много устат, не съм си изяждал боя досега.Първоначално написано от clever
Аз пък за сметка на тва си трая и винаги съм си ял боя...![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Решителността![]()
Незнам как ще си вземеш матурите, като им дойде време![]()
А за проблема ти - ми гледай сега, започваш да действаш без да му мислиш много много. Каквото ти е на акъла, каквото ти се иска да направиш -това правиш и казваш ей така импулсивно
Незнам дали това е решението на проболема ти, но определено ще ти е малко по-лесно![]()
Незнаеш ли как ще си вземе матурите?Първоначално написано от Naughty_
![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..