.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Подарък за една добра приятелка...

Хора, имам нужда от помощ... Имам много добра приятелка, която живее доста далеч от мен и даже все още не сме имали възможността да се видим на живо... Чувствам я много близка и наистина искам да и пратя (по пощата) нещо хубавичко.

1. Не трябва да е голямо и тежко.
    2. Не трябва да е много скъпо.

Имам доста време, но моля да ми помогнете, не знам дали ще измисля нещо.

П.С : Тя харесва Хандбал, Здрач, Хари Потър.

Мерси предварително!!!

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Ами ако искаш да е романтично прати и сърцето си... Вземи средно голям нож с остър връх и си го забии между ребратаи запо4ни да го изрязваш внимателно без да го нараниш

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Щом не искаш голямо и тежко-гривнички,обици и такива подобни...плюшени играчки (детско е ама е сладко пък...) и т.н...
    Ауе фр-ка ти е,пък нз кво да и подариш...

Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Ами ако искаш да е романтично прати и сърцето си... Вземи средно голям нож с остър връх и си го забии между ребратаи запо4ни да го изрязваш внимателно без да го нараниш
    дано нямаш съвест, че утре като чуеш новините...
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    а ве да ви имам и акълищата.Знам,че го прайш,за да си забавна и интересна,ама ебахти и подсъзнанието.

И после,както каза афтърфоревър,ми съобщават по новините убийства между малолетни ... тцттц ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Подари й топка.
    Синджирче или просто висулка ,която ще се закачи на него.
    Подари й грамота за приятелка.
    Подари й нещо на Здрач.
    Шапка или тениска.
    Тениска можеш за някъде 20 кинта.
    ROCK
    ON!

Можеш от две ваши снимки да направиш колаж,който да разпечаташ,и да й напишеш пожелание отзад на снимката (:

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами щом като я чувстваш близка,а не се познавате значи сте си писали доста...било по скайп по поща или каквото и да е,може да направиш на книга вашите разговори или имейли...Но книгата да е не каквато и да е,а повъзможност да е без редове със леко жълтеникави страници...абе нали се сещате да изглежда стара..и отгоре може да има златисто,за да като се затвори и погледне отгоре да блести...по-добър подарък...просто не мога да се сетя
    За цена представа си нямам колко може да излезе,но щом като има време можеш да започнеш да спестяваш още от сега.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Ами щом като я чувстваш близка,а не се познавате значи сте си писали доста...било по скайп по поща или каквото и да е,може да направиш на книга вашите разговори или имейли...Но книгата да е не каквато и да е,а повъзможност да е без редове със леко жълтеникави страници...абе нали се сещате да изглежда стара..и отгоре може да има златисто,за да като се затвори и погледне отгоре да блести...по-добър подарък...просто не мога да се сетя
    За цена представа си нямам колко може да излезе,но щом като има време можеш да започнеш да спестяваш още от сега.

Мерси за идеята страшна е! Наистина помогнахте всичките!

Книга е идеалният подарък, стига да може да чете.

Това е от някой филм, ама не мога да се сетя кой. xD
    Иначе идеята е добра. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Infinity
    ^Да,позна идеята е от 8 просто правила....когато на Св.Валентин Кери получи такъв подарък от гаджето си.
    To infinity and beyond.

^Да,позна идеята е от 8 просто правила....когато на Св.Валентин Кери получи такъв подарък от гаджето си.
    А, да, вярно. xD Знаех си, че съм го гледала някъде. xD
    Ефектно е, ако авторката успее да направи едно такова, момичето със сигурност ще се зарадва. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

адската идейка за книгата..подкрепям \/ =D>
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Твоя снимка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си