- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за една добра приятелка...
Хора, имам нужда от помощ... Имам много добра приятелка, която живее доста далеч от мен и даже все още не сме имали възможността да се видим на живо... Чувствам я много близка и наистина искам да и пратя (по пощата) нещо хубавичко.
1. Не трябва да е голямо и тежко.
2. Не трябва да е много скъпо.
Имам доста време, но моля да ми помогнете, не знам дали ще измисля нещо.
П.С : Тя харесва Хандбал, Здрач, Хари Потър.
Мерси предварително!!!
Ами ако искаш да е романтично прати и сърцето си... Вземи средно голям нож с остър връх и си го забии между ребратаи запо4ни да го изрязваш внимателно без да го нараниш![]()
Щом не искаш голямо и тежко-гривнички,обици и такива подобни...плюшени играчки (детско е ама е сладко пък...)и т.н...
Ауе фр-ка ти е,пък нз кво да и подариш...![]()
дано нямаш съвест, че утре като чуеш новините...Първоначално написано от YakUZa777
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
а ве да ви имам и акълищата.Знам,че го прайш,за да си забавна и интересна,ама ебахти и подсъзнанието.Първоначално написано от YakUZa777
И после,както каза афтърфоревър,ми съобщават по новините убийства между малолетни ... тцттц ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Подари й топка.![]()
Синджирче или просто висулка ,която ще се закачи на него.
Подари й грамота за приятелка.
Подари й нещо на Здрач.
Шапка или тениска.
Тениска можеш за някъде 20 кинта.
ROCK
ON!
Можеш от две ваши снимки да направиш колаж,който да разпечаташ,и да й напишеш пожелание отзад на снимката (:
Ами щом като я чувстваш близка,а не се познавате значи сте си писали доста...било по скайп по поща или каквото и да е,може да направиш на книга вашите разговори или имейли...Но книгата да е не каквато и да е,а повъзможност да е без редове със леко жълтеникави страници...абе нали се сещате да изглежда стара..и отгоре може да има златисто,за да като се затвори и погледне отгоре да блести...по-добър подарък...просто не мога да се сетя![]()
За цена представа си нямам колко може да излезе,но щом като има време можеш да започнеш да спестяваш още от сега.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от cool_doll
Мерси за идеята страшна е! Наистина помогнахте всичките!![]()
Това е от някой филм, ама не мога да се сетя кой. xDПървоначално написано от cool_doll
Иначе идеята е добра. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
^Да,позна идеята е от 8 просто правила....когато на Св.Валентин Кери получи такъв подарък от гаджето си.![]()
To infinity and beyond.
А, да, вярно. xD Знаех си, че съм го гледала някъде. xDПървоначално написано от cool_doll
Ефектно е, ако авторката успее да направи едно такова, момичето със сигурност ще се зарадва. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
адската идейка за книгата..подкрепям \/ =D>
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Твоя снимка?