- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гледате първо в едно момче? Само за момичета!
Хайде момичета,нека тук си признаем какво гледате първо като видите готино момче?
:P Аз например гледам очите,усмивката и дупето хихи...
Сега сте вие.....![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
външността ... и по - точно лицето... после тялото (което не е много важно...само да не е като на някоя свиня) ... и ако ми хареса за да стане нещо повече почвам да го опознавам и като характер...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Очите - винаги ми правят впечатлениеи нослето нз защо
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Еми първо лицето, после дупето, очите и не на последно място тялото. Но и характера е важен, защото може да е мното хубав ама много надут и т.н.![]()
очите и ръцете... мисля че това вече го пиша за 10000 път![]()
![]()
someone else...
Аз затова казах "първо".То е ясно,че характера е много важен,ама пък немове и да е някой Квазимодоо?
П.П. Който неиска,въобще да не си прави труда да отговаря!Беше ми интересно и затова направих темата!![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
еми то не е само едно нещо-просто като цяло излъ4ването
I can't stop myself from loving you <3
очите,косата,усмивкататялото
най-вече дупето/тва ми е слабото място,освен усмивката/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ммм лицето и най-вече очите..после ръцете![]()
Усмивката, винаги ми прави впечатление, и цялостно излъчване на лицето. Второто е много е важно за мен, това на 1ви план.
На второ място се заглеждам в очите, ако са в 'специална' боя особено : )
Иначе като изляза с някого такова разглеждане падаРъце, походка, дупе, всичко. Радвам се бе. ^^ И преценявам по държанието му, дали ме гледа в очите, как говори, etc.
Винаги и поглеждам надолу, кой знае защо![]()
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Най-първо от всичко КОСА! Може хич да не става иначе, но косата, ако е хубава (хубава, т.е. дълга, чиста, поддържана, ставаща за дърпане, скубане, въртене между пръстите и т.н.), веднага ми грабва погледа (:<
paska
mi purvo gledam o4ite,usmivkata sled tva 4uvstvoto mu za xumor i i po natatuka ve4e kakuv e kato 4ovek![]()
Лицето - погледът,носът,устните .. това на първо време.После и ръцете - обичам силни ръце :Д "силни" не означава "нацепени",тва е гадно .. просто .. нз привличат ме момчета,които излъчват сила по какъвто и да било начин![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Излъчването, лицето като цяло. Погледът също е много важен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Усмивката...ръцете
косата, косата, косата...
ох, това го повтарям във всяка тема..
и което ме подсеща, че... ИМА ТАКИВА ТЕМИ ВЕЧЕ !![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първото,което гледам е усмивката,а след това очите![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Усмивката-на първо място,после-походка,поглед,излъчване![]()
Очичките![]()
Усмивката,очите,косата,тял то.Също и дрехите ми правят впечетление.
Маниери... и вид
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Повечето момичета да не кажа всички гледат материалните неща в едно момче..ако няма лека кола или мотор, фитнес тяло и пари в джоба значи момчето не е момче
Бях влюбен в едно момиче - адски мила, добра, отличничка и накрая тя ми каза, че нямам горе посочените неща и не съм успяло момче и между нас не може да се получат нещата..и от тогава до сега и изобщо все на материалистки попадам...а никоя вече не гледа сърцето...когато опре ножа до кокола всяка търси материалните неща....
Първо гледам това как се държи.В лицето най-вече се заглеждам в очите и усмивката.Е сега няма как да не си призная,че когато просто се заглеждам в някой гледам и ръцете и гърба.Какво до се прави,те пък гледат цици и задници.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love