- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гледате първо в едно момче? Само за момичета!
очите, стила на обличане и.. дупето![]()
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
дупето
не знам кое гледам първо (ама със сигурност не е дупето или мускули ии други тем подобни) .. може би някакъв чар ме грабва .. сега като се замисля май погледът,очите ми правят впечатление и не знам защо ама и ръцете
![]()
Първо очичкитенататък и аз не знам...ако очите ми харесат забравям накъде гледам и кво говоря
![]()
^^ I Love Rock music! ^^
Външността... като цяло телосложението, усмивката, очичките![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Никога не отклонявам пръв погледПървоначално написано от tItEufFf
Може да ме пробваш
Ако не слушам разговор на момчета гледам лицето първо.Но никога не можеш да си напълно сигурна,че външния му вид отговаря на вътрешнияА кое момиче не обича да поогледа някое момче отзад ?
Не че ми е някаква мания,но понякога е забавно
![]()
А аз редовно го правя,като видя някой готин пич да му огледам дупето.... и не ме е срам хаха
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
1.Усмивката
2.Погледа,почти без значение какви са на цвят очите,защото ако ми харесва като човек,няма да ме интересува цвета им,но пък ако са необичайни и прочие нямам нищо против![]()
3.Характера.Примерно аз си падам по хора с чувство за хумор,но не и изкуствени,които го правят насила или подхвърлят грубиянски коментари към околните и не само.И такива,при коит осе чувстваш спокойна,не ти е напрегнато,изобщо държанието ти е непринудено в обстановката,която той ти предлага.
4.Е...вече като се уверя,че останалото в него е наред,поне според мен,се заглеждам в ръцете...външността като цяло и прецеждам в мозъка си най-доброто,което може да се извлече от него :P![]()
In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.
Първо винаги гледам момчето право в очите.Хем да видя дали са хубави,а и доста често работя момчетата с моите очи.После погледа ми слиза надоооолу надоооолу
до най-долу.
След това при хубава възможност гледам и отзад.
![]()
А преди да се запозная с него,вьобще,за да ми привлече вниманието едно момче трябва да е добре облечен и да има добро чувство за хумор.![]()
Първото,което гледам в момчето .. както всяко едно момиче е външния вид .. всеки има своя чар и може да те очарова по някакъв начин .. не мисля,че трябва да е най-красивия .. не казвам,че трябва да е и грозен .. но след като го видя .. след това задължително .. характера.. той е много важен за мен .. На 17 години съм .. може някой да каже.. ама ти си прекалено малка - ДА .. но все пак аз никога не съм излизала с хора на мойта възраст .. всичките ми приятелки са били с над 3 4 години по-големи от мен .. и не харесвам някое момче .. като отидем някъде да почне да се лигави и да се прави на голяма работа..![]()
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
На мен първо впечатление ми прави визията в едно момче, държание,маниери и ако има и чаровна усмика ще е допълнителен плюс за него:P
Ръцете![]()
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
Характер вижда ли се, бе..ОМГ
Първоначално написано от eliyiy
+1 взе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от nadito93
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
хаха и аз понякога гледам и това .. но иначе дупето .. тва ми е мн слабо място .. и очитеПървоначално написано от elsy
![]()
![]()
някой може да ми хареса по усмивката...грабне ли ме тя...почвам да го оглеждам...почвам с устните....после гледам ръцете..очите..говорим за външен вид нали
абе като цяло трябва да има излъчване...да ме привлича...![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от elsy
И като нося маратонки кво става?
Първоначално написано от Converse333
Значи ти седиш на съседната маса - той е хубаво облечен - и седи на 1 маса от теб и почва да си лафи сам шеги и ако има чувство за хумор - сядаш при него Нали ?![]()
![]()
![]()
Не че нещо се фукам, ама имам самочувствието, че имам приятна външност.. та веднъж, когато бях по-малък на морето си седя в заведението и чакам нашите да дойдат с храната. Въртя се оглеждам аз наоколо и видях едно момиченце да ме гледа, ама втренчило се едно такова... Погледах я за малко и... и се опулих изведнъж срещу неяПървоначално написано от tItEufFf
![]()
![]()
и тя такава все едно излезе от унес, се обърна... голям съм идиот
![]()
![]()
Очите,след това устните...когато се обърне-задника.
лицето, очите са всичко
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
ми първо лицето и как е облечени сякаш други подробности не ме интересуват толкова
но пък моите приятелки оглеждат момчетата до най-малката подробност
![]()