- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гледате първо в едно момче? Само за момичета!
Лицето.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
първо външността като мине покрай теб неможеш да разбереш какъв е вътрешно след време опознаваш характера и ако си паснете ... :P е супер,но не бих тръгнала с някой мистър който се държи като някъв идиот с мен
![]()
може да съм луда,но едно от първите неща,които гледам са устните..после погледа..тялото ръцете и така![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Еми аз първо (тка да си призная) гледам външня видслед това характера въпреки че за мен характера е най-важен
![]()
ти характерът няма как да го видишПървоначално написано от b3b3t0y
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
sinite ili zeleni o4ine kazvam 4e kafqvite ne mi haresvat ,no nqkak si parvite dve po me privli4at .. no i kato cqlo v lice viso4ina tqlo za da si podhojdame .. raztapqm se pred visok gotin pi4,koito se usmihva s o4ite dori ...
![]()
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
Трудно ми е да определя като цяло кое точно гледам на първо място ... но това обикновенно са очите и усмивката и тялото като цяло.
Ами първо гледам като цяло, дали е съразмерен.Разглежам си ги момчетата много добре. Много ми правят впечатление (ако има) тръпчинките, когато се усмихва. Погледа (подчертавам, не очите, а погледа!! ). Походката и тялото също.
Първоначално написано от jghgh
![]()
извинявам се че питам тъпи въпросчета обаче искам да попитам нещо ... значи аз съм със зелени очи светло кестенява коса средно висок (1.75 близо) и със средно добра фигура ... имам плочки обаче те си личат отчасти щото допреди бях доста по-дебеличък ся съм с почти 10 килца по-наниско (почнах да спортувам - киокушин рлз ^^)... и все пак не се чувствам като хоратавсички приятели ми казват че не е така ама ... въпроса ми е според това описание отговарям ли поне с нещо малко на нечии критерии (не говоря за вашите конкретно а за на момичетата) ... сори за оффтопика
П.С. на 14 съм ако има знач![]()
Визия на пъво място се пак няма да си лягам с някой крокодил
на второ място естественно дали има мозък в главата , няма се пак да
съм с някъф селио без грам възпитаниеи това е общо взето
лицето, после дупето ... и ако наистина ми хареса после му поглеждам обувките хД нз защо но много изводи си правя от това хората какви обувки носят...![]()
![]()
![]()
![]()
лице, тяло, задник... а и очите... тях също ги гледам![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
вече стана банално, но това са си утвърдени неща,аз първо гледам лицето смисъл кожата на лицето след това погледа и после телосложението![]()
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
аз лично винаги гледам първо дупето...нз защо,след това вече гледам характера...
тялото и очичките... ммм особено ако са светли![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
искам снимкаПървоначално написано от DemonchY
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първо лицето,най-вече очите...После усмивката.. ( по-точно зъбките,трябва да са беличкииии...) И в последствие,ако си побъбрим гласът също е важен :P Отплеснах се от темата.. sorry
![]()
Аз си мислех че гледате години . Значи за прадедо не е късно да си намери некои девойка![]()
![]()
![]()
Ами лицето,усмифката,начина на държаниее еее и очичките не са за испускане както и фигурата на едно момче![]()
DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *
Какво гледам първо е трудно да се каже, всеки път различно. Гледам походката, прическата, дрехи + обувки, лицето като цяло. Ако не ме впечатлят усмивката или очите, автоматично отпада. Но пък и ако няма излъчване - също. Дупето също гледам, дали в по-ранен или в по-късен етап, но винаги се заглеждам. Хубаво е, ако има какво да мачкаш, гадно е, като има малко дупе, което се губи в дънките/панталоните му. Трябва да е висоокичък, с широки рамене и широк гръб, силни рамене. Нито да е много хилав, нито да се налага да му викам Боби Здравия. Заглеждам се и по пръстите на ръцете, както и по ноктите(форма, хигиена), даже се разочаровам ако не са ми по "идеала" , така да го наречем. Мисля, че беше изчерпателно.![]()