.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 168
    Първото, което забелязвам винаги са очите. След това веждите и косата, после походката, дрехите, как мирише и задника естествено. Но най-голямо внимание отделям на лицето.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    зъбите,миглите,скулите,очи е,усмивката
    впечатление.ми.правят.и.уши те, не.знам.защо

гледам.и.ноктите мисля,че.не.е.нужно.да.обесн явам.защо

а.в.последствие.обръщам.вни мние.на.говора.му,гласа,мим ките.и.жестовете....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Повечето момичета да не кажа всички гледат материалните неща в едно момче..ако няма лека кола или мотор, фитнес тяло и пари в джоба значи момчето не е момче

Бях влюбен в едно момиче - адски мила, добра, отличничка и накрая тя ми каза, че нямам горе посочените неща и не съм успяло момче и между нас не може да се получат нещата..и от тогава до сега и изобщо все на материалистки попадам...а никоя вече не гледа сърцето...когато опре ножа до кокола всяка търси материалните неща....
    Такива харесват само тъпите 15 годишни кучки,никоя себеуважаваща се жена ,няма да тръгне с такъв,не си мисли,че всички жени търсят това.Все пак за всеки влак си има пътници

Горд Варненец!

да е секси
    шегувам се за мен външният вид нямя никакво значение само да не е свиня
    ОБИЧАМ ТЕ

Момчето трябва да е мистериозно,със загадъчни очи,може да не е Мистър Свят,но да ме уважава,да ме пази и защитава,а когато го помоля за услуга да дойде от далеч и да ме спаси например.....Не искам да ми налита за секс или да ме натиска,когато не искам нещо....Да мисли за мен,а не само за себе си....И те заживели щастливо до края на дните си....

Eee зависии
    Ако се разминем по улицата е нормално да гледам първо лицето и косата му,освен ако не съм забила поглед в обувките
    Ако имам възможност го подлагам на по-"обстоен" преглед, разбира се
    Иначе излъчването като цяло е най-важното според мен,нее някакви отделни части

Зъбите. После идва ред на другото, което всъщност почти не ме интересува.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Общо гледам ,просто да ми хареса и след това вече искам да му опозная и характера

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Първо очите после то опознавам като характер....

Еми..първо гледам как изглеждат дали е красив и с готино тяло и после какъв харектер е. А ако искате да се изфукате пред приятелките още по добре да е с 2/3 годинки по-голям от вас.
    Моето гадже е по-голямо от мене с 3 години аз съм на 14 години. И е мил и готин.
    Не живея за утре, а живея за момента!!!

Излъчването като цяло а също е важен и външния вид (имам предвид да не е нечистоплътен, да е с чисти дрехи и т.н.) Много е гадно да видиш някое много симпатично момче, което вони Нз що предпочитам по-затворените момчета, някак си са по-загадъчни . А естественно най-важен е харектерът. Забелязала съм едно нещо - няма готин характер без готино излъчване. Виж, обратното не важи.
    Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
    It slips away, and all your money won't another minute buy.
    Dust in the wind, all we are is dust in the wind

http://www.last.fm/user/way_out_of_here

Град
    Пловдив-Майна
    Очите, усмивката, тялото , характера- който е най-важен за мен,душата му и начина по който разговаря с мен

Цитирай Първоначално написано от PartOfTheAutumnHarmony
    Нз що предпочитам по-затворените момчета, някак си са по-загадъчни
    +1

Очите и косата,тъмни и дълбоки очи и дълга коса,ИНТЕЛЕКТА... искам да мога да говоря за всичко с него, да не бъде един от тълпата, да се държи като мъж,да има силни ръце и силен характер.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от PartOfTheAutumnHarmony
    Излъчването като цяло а също е важен и външния вид (имам предвид да не е нечистоплътен, да е с чисти дрехи и т.н.) Много е гадно да видиш някое много симпатично момче, което вони Нз що предпочитам по-затворените момчета, някак си са по-загадъчни . А естественно най-важен е харектерът. Забелязала съм едно нещо - няма готин характер без готино излъчване. Виж, обратното не важи.
    готин характер+смотано излъчване+тънък заядлив хумор=бай Tempest
    айде, че не останахме много такива... дерзайте

Град
    Непостоянно
    Ако е моментно първо очите, задължително.
    Иначе по принцип момчето тряа да е заядливо, да ми лази по нервите но да прави така, че да продължавам да го искам. И да има чувство за хумор. Не ме ли кара да се смея директно увисва та ако ще и перфектния да е.
    .!.

Излъчването, прическата, очите и след това характера..

Очите,усмивката и начина,по който говори...Но дори и така не мога да преценя кой какъв е,най-сигърният начин е разговор,в който да няма дори и секънда мълчание

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Тялото и очите, разбира се не треа да е и някой дебил. Да, и ноктите-да няма повече земя от тази в саксията на прозореца ми. Като цяло имам славост към типа "квартален вандал"
    Забавно е да правиш невъзможното!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Нослето,усмивката ии очите
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Еми то..какво друго да видя,освен външния вид в началото ...ама май обръщам внимание най-вече на очи и коса.И на дрехи.Макар че ми се е случвало с първата си дума към мен и мнението ми за някой определен да се сгромоляса на парчета.
    Now hush little baby, don't you cry
    Everything's gonna be alright
    Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
    Daddy's here to hold ya through the night
    It may seem a little crazy, pretty baby
    But i promise momma's gon' be alright

Физиономията ,косата .. Да не е някфа мутра с избрасната глава ..Както и да не е дебел..

Град
    Nesebar
    аз първо гледам очите,лицето,дупето,характ ра,но най-много ме превличат мъже с красиво тяло :P :P :P

Ами най-напред гледам очите и после всичко останало

Честно казано първо гледам дали носи кецове.. Не, че по това ги избирам, обаче определено е голям плюс. После гледам усмивката очите и чак след това цялостно излъчване.
    И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
    животът е една измама в този мрачен свят...
    Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
    Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...

Цитирай Първоначално написано от ^*СлЪнЧиЦе^*
    Честно казано първо гледам дали носи кецове.. Не, че по това ги избирам, обаче определено е голям плюс. После гледам усмивката очите и чак след това цялостно излъчване.
    + Супер много ще се изкефя ако има голяяяма коса.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си