- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гледате първо в едно момче? Само за момичета!
Първото, което забелязвам винаги са очите. След това веждите и косата, после походката, дрехите, как мирише и задника естествено. Но най-голямо внимание отделям на лицето.![]()
зъбите,миглите,скулите,очи е,усмивката![]()
![]()
![]()
впечатление.ми.правят.и.уши те,не.знам.защо
гледам.и.ноктитемисля,че.не.е.нужно.да.обесн явам.защо
![]()
а.в.последствие.обръщам.вни мние.на.говора.му,гласа,мим ките.и.жестовете....![]()
Такива харесват само тъпите 15 годишни кучки,никоя себеуважаваща се жена ,няма да тръгне с такъв,не си мисли,че всички жени търсят това.Все пак за всеки влак си има пътнициПървоначално написано от Sun4o19
![]()
Горд Варненец!
да е секси
шегувам се за мен външният вид нямя никакво значение само да не е свиня
ОБИЧАМ ТЕ
Момчето трябва да е мистериозно,със загадъчни очи,може да не е Мистър Свят,но да ме уважава,да ме пази и защитава,а когато го помоля за услуга да дойде от далеч и да ме спаси например.....Не искам да ми налита за секс или да ме натиска,когато не искам нещо....Да мисли за мен,а не само за себе си....И те заживели щастливо до края на дните си....
Eee зависии
Ако се разминем по улицата е нормално да гледам първо лицето и косата му,освен ако не съм забила поглед в обувките![]()
Ако имам възможност го подлагам на по-"обстоен" преглед, разбира се
Иначе излъчването като цяло е най-важното според мен,нее някакви отделни части
Зъбите. После идва ред на другото, което всъщност почти не ме интересува.
Първо очите после то опознавам като характер....
Еми..първо гледам как изглеждат дали е красив и с готино тяло и после какъв харектер е. А ако искате да се изфукате пред приятелките още по добре да е с 2/3 годинки по-голям от вас.![]()
![]()
![]()
Моето гадже е по-голямо от мене с 3 години аз съм на 14 години. И е мил и готин.
Не живея за утре, а живея за момента!!!
Излъчването като цялоа също е важен и външния вид (имам предвид да не е нечистоплътен, да е с чисти дрехи и т.н.) Много е гадно да видиш някое много симпатично момче, което вони
Нз що предпочитам по-затворените момчета, някак си са по-загадъчни
. А естественно най-важен е харектерът. Забелязала съм едно нещо - няма готин характер без готино излъчване.
Виж, обратното не важи.
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
Очите, усмивката, тялото , характера- който е най-важен за мен,душата му и начина по който разговаря с мен![]()
+1Първоначално написано от PartOfTheAutumnHarmony
Очите и косата,тъмни и дълбоки очи и дълга коса,ИНТЕЛЕКТА... искам да мога да говоря за всичко с него, да не бъде един от тълпата, да се държи като мъж,да има силни ръце и силен характер.![]()
готин характер+смотано излъчване+тънък заядлив хумор=бай TempestПървоначално написано от PartOfTheAutumnHarmony
айде, че не останахме много такива... дерзайте
Ако е моментно първо очите, задължително.
Иначе по принцип момчето тряа да е заядливо, да ми лази по нервитено да прави така, че да продължавам да го искам.
И да има чувство за хумор. Не ме ли кара да се смея директно увисва та ако ще и перфектния да е.
.!.
Излъчването, прическата, очите и след това характера..
Очите,усмивката и начина,по който говори...Но дори и така не мога да преценя кой какъв е,най-сигърният начин е разговор,в който да няма дори и секънда мълчание![]()
Нослето,усмивката ии очите![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Еми то..какво друго да видя,освен външния вид в началото ...ама май обръщам внимание най-вече на очи и коса.И на дрехи.Макар че ми се е случвало с първата си дума към мен и мнението ми за някой определен да се сгромоляса на парчета.
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
Физиономията ,косата .. Да не е някфа мутра с избрасната глава..Както и да не е дебел..
![]()
аз първо гледам очите,лицето,дупето,характ ра,но най-много ме превличат мъже с красиво тяло :P :P :P
Честно казано първо гледам дали носи кецове.. Не, че по това ги избирам, обаче определено е голям плюс. После гледам усмивката очите и чак след това цялостно излъчване.![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
+ Супер много ще се изкефя ако има голяяяма коса.Първоначално написано от ^*СлЪнЧиЦе^*
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3