- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на колко правихте свирка за 1 път?
Любопитно ми е на колко години правихте свирка за 1 път и как се навихте?
аз бях на 16г. и направих свирка точно на 5-я полов акт с гаджето. сама реших да пробвам и даже той беше страшно очуден и беше мн ама мн щастлив от това мое спонтанно решение![]()
Устенцата са ми девствениИли иначе казано - дудуци не правя
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ма верно ли си 93 набор или цифрата си стои ей такаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
sf?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
случаино да имаш още снимки![]()
ЛелелеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
не не тюва ме убиииии близо 15... анален вагинален че и ораленПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Съгласна съм с mArMaLaDkA :S
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Тука го объркахте с флирт(четитри).ком =D>
Готина мадама, с жени пробвала ли си?![]()
Иначе по темата, аз се почувствах задръстена направо![]()
Аз за пръв път свирка правих на 17, почти на 18Дойде ми отвътре да го направя. И представете си анален секс не съм правила и даже не съм се замисляла за това
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Не мисля, че си задръстена, нещо се прави ако човек е наясно напълно с него и дали го иска, ама наистина да е наясно.Първоначално написано от Lady_AMG
![]()
![]()
Поздравявам те!!!! :P :P
Да бе да момиче мечта ония ден гледах една тема беше писала че го е правила с оше двама мъже а ноито към нито един не е имала чустваПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
а пък си е имала уж постоянен партньор
![]()
![]()
![]()
гнусни сте!!!
Започвам да се чудя дали не е пробвала и "ДАП", а относно дали е гнусно или не това е въпрос на личен избор(какво, кога, с кого, къде и как ще прави). Не моем да бъдем обществени съдници кое е правилно и кое не.Първоначално написано от LooLeZ1