- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на колко правихте свирка за 1 път?
19 : )
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Първоначално написано от mArMaLaDkA
разгонени пубери идете ударете една чекийчица да се успокоите
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
15 ,искаше ми се да е малко по-късно
Първоначално написано от angellove
Ти пък от къде знаеш дали не съм? Или разви ясновидски способности? Кух и задръстен можеш да бъдеш само ти, защото не приемаш различно от твоето мнение. Харесвай си я. За мен това не би било идеал, ако съм момче и не мисля да пиша причините, защото нямам за цел да обиждам въпросната потребителка, само за да ти доказвам мнението си. Никой не те кара да ми приемаш мнението, както и аз не съм длъжна да ти приемам представите за "идеал" и "красота". Сега ако обичаш млъкни и върви да се заяждаш с други потребители.
Нека не смущававаме господина (с облик на госпожица) и неговите идеалиПървоначално написано от mArMaLaDkA
...
Това е загубена кауза,повярвай![]()
Недей се вързва моля те, тук има няколко изключително заядливи потребители/ки (и мен се опитаха да нападнат), които си нямат понятие от доста неща, така че не им обръщай внимание.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз правих когато бях на 18, 2 дни преди сефтето ми![]()
^ А на него преди идеала му не беше ли една.. Михаела ли, каква беше? На снимката беше с една шапка, с къси дънкови панталонки.. После помня, че идеала му беше и една gergana_sweet, нещо от сорта. Въобще влюбчив е.![]()
еми...всяка,която подаде ***** е идеал.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Така стоят нещата,мда...
Аз понеже смятам,че трябва само пред един човек да съм разкрепостена и да си показвам тялото(а не в интернет пред безброй ебачи като него) съм задръстена монахиня![]()
Нека го преглътнем и толкоз(ах, толкова е горчиво...дано не ми приседне)
![]()
оп...забравих и че предпочитам да ида на театър вместо в Амор... пу пу пу...срам![]()
Айде стига сте се яли един друг бе.
Винаги ще си има лесни и тези, които всеки ги желае, но не всеки ги получава - трябва да има от всичко, пък който както се уреди :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Тъй да бъдеПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Задържа ли тапата или имаше шампаснкоПървоначално написано от Fanatichka
![]()
15 ... обичах си гаджето и му направих изненада![]()
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Alexandra93 =D>Първоначално написано от Alexandra93
пссст..
Аз правих орален секс поне 5 пъти преди всякакъв друг
Еми аз като духах за първи път бях на 15 и не бях правила още вагинален или анален секс.Явно френските ласки не ми стигнаха и после почна и аналния и на 16 се свърши и с вагиналнияБе малко на обратно ги взех нещата, но останах много доволна, защото преди да се отворя бях опитала всичко и не стоях в леглото като дъска, а имах представа какво да правя и се получи много хубаво преживаване
![]()
На 16
ПП:Идеала за човек не трябва да е само колко му е голям хуя/циците/гъза и дали се ебе с всеки,дето подаде пишка/женски полов орган.Трябва да има и нещо в главата,сърцето...Ама тук нещо разгонените пубери нямат екстри като мозък да мислят...![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И секс правя и свирки....Това,че не се таковам от 13 годшна с всеки срещнат не ме прави монахиня.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire