.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    19 : )
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Да ви имам идеалите...

Град
    Пловдив
    разгонени пубери идете ударете една чекийчица да се успокоите
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    15 ,искаше ми се да е малко по-късно
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Ти пък от къде знаеш дали не съм? Или разви ясновидски способности? Кух и задръстен можеш да бъдеш само ти, защото не приемаш различно от твоето мнение. Харесвай си я. За мен това не би било идеал, ако съм момче и не мисля да пиша причините, защото нямам за цел да обиждам въпросната потребителка, само за да ти доказвам мнението си. Никой не те кара да ми приемаш мнението, както и аз не съм длъжна да ти приемам представите за "идеал" и "красота". Сега ако обичаш млъкни и върви да се заяждаш с други потребители.

Супер фен
    Ти пък от къде знаеш дали не съм? Или разви ясновидски способности? Кух и задръстен можеш да бъдеш само ти, защото не приемаш различно от твоето мнение. Харесвай си я. За мен това не би било идеал, ако съм момче и не мисля да пиша причините, защото нямам за цел да обиждам въпросната потребителка, само за да ти доказвам мнението си. Никой не те кара да ми приемаш мнението, както и аз не съм длъжна да ти приемам представите за "идеал" и "красота". Сега ако обичаш млъкни и върви да се заяждаш с други потребители.
    Нека не смущававаме господина (с облик на госпожица) и неговите идеали ...
    Това е загубена кауза,повярвай

Супер фен

Недей се вързва моля те, тук има няколко изключително заядливи потребители/ки (и мен се опитаха да нападнат), които си нямат понятие от доста неща, така че не им обръщай внимание.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Аз правих когато бях на 18, 2 дни преди сефтето ми

^ А на него преди идеала му не беше ли една.. Михаела ли, каква беше? На снимката беше с една шапка, с къси дънкови панталонки.. После помня, че идеала му беше и една gergana_sweet, нещо от сорта. Въобще влюбчив е.

Супер фен
    ^ А на него преди идеала му не беше ли една.. Михаела ли, каква беше? На снимката беше с една шапка, с къси дънкови панталонки.. После помня, че идеала му беше и една gergana_sweet, нещо от сорта. Въобще влюбчив е.
    еми...всяка,която подаде ***** е идеал. Така стоят нещата,мда...

Аз понеже смятам,че трябва само пред един човек да съм разкрепостена и да си показвам тялото(а не в интернет пред безброй ебачи като него) съм задръстена монахиня

Нека го преглътнем и толкоз (ах, толкова е горчиво...дано не ми приседне)

оп...забравих и че предпочитам да ида на театър вместо в Амор... пу пу пу...срам

Айде стига сте се яли един друг бе.

Винаги ще си има лесни и тези, които всеки ги желае, но не всеки ги получава - трябва да има от всичко, пък който както се уреди :Р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Айде стига сте се яли един друг бе.

Винаги ще си има лесни и тези, които всеки ги желае, но не всеки ги получава - трябва да има от всичко, пък който както се уреди :Р
    Тъй да бъде

брат!

Прасни я от мен веднъж, че да не ме е яд!...

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    ами на 16...не виждам нищо лошо след като обичам човека до мен
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

na 15 na edna nova godina

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fanatichka
    na 15 na edna nova godina
    Задържа ли тапата или имаше шампаснко

15 ... обичах си гаджето и му направих изненада
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    След като бях правила вече и анален и вагинален секс духах за първи път...бях на близо 15...
    Alexandra93 =D>
    пссст..

Аз правих орален секс поне 5 пъти преди всякакъв друг

na 43
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Еми аз като духах за първи път бях на 15 и не бях правила още вагинален или анален секс.Явно френските ласки не ми стигнаха и после почна и аналния и на 16 се свърши и с вагиналния Бе малко на обратно ги взех нещата, но останах много доволна, защото преди да се отворя бях опитала всичко и не стоях в леглото като дъска, а имах представа какво да правя и се получи много хубаво преживаване

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    На 16
    ПП:Идеала за човек не трябва да е само колко му е голям хуя/циците/гъза и дали се ебе с всеки,дето подаде пишка/женски полов орган.Трябва да има и нещо в главата,сърцето...Ама тук нещо разгонените пубери нямат екстри като мозък да мислят...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И секс правя и свирки....Това,че не се таковам от 13 годшна с всеки срещнат не ме прави монахиня.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си