.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Бате кво ти е станало напоследък,че се заяждаш със всеки срещнат....ае стига баси тъпо е така.Кротни се малко.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мани,с тъпото селянче няма да споря (селендур си не защото си от некъде си,не помня къде,а защото ти е такъв манталитета)
    Иначе xtreme,Къде се губиш?Не съм те мяркала във форума.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Не ми остава много време да пиша,а и еднотипни теми не ми се коментират.....

Ne prawq swirki

P.S sorry za latinicata, no sym w zala i nqma kirilica

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    На 15

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    На 16 и малко повече от месец Беше си по мое решение и желание и..беше хубаво

Близо 16
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Фен
    Град
    Рая
    Мизерници

аа не дудуци няам намерение да прая
    ако щете и за задръстена ме мислете устата ми си стои девствена

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    19 : )

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Смятайте, като бях с 1вото си момиче, тя ми каза, че е духала по-рано. Бях на 14, а тях тамън ги беше направила

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Имам чувството, че ще дойде време, когато жените, раждащи за пръв път на 23-25 годишна възраст, ще са в графата "възрастни първескини"

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Бях на 15 и малко отгоре! Беше след един купон!И,честно казано,малко съжелявам!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

16 изнудиха ме

боже 93 набор че ти си си дете още и се пориш като да не казвам какво ми тжа не е мн похвално но ок
    по темата ми бях на 16 направих го на приятеля ми не мога да си го представя че ще го правя на няои друг само с него не ме е гнус щото го бичам много
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Голям фен Аватара на skuck
    NeNoRMaLNiKa не моа ви разбера вас е.... бахти, някой гледал ли е имаше един филм.... rich kids май се казваше.... по тва което пишеш си вадя изводи, че идеалните хора за тебе са геройте от тоя филм....

еми ... не е нормално, не мога да го приема!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Мега фен Аватара на babity
    Ем за сефте беше на 16, ама то нищо не свърших... Само малка демонстрация беше, така да се каже. След като навърших 17 се престраших вече.

Голям фен Аватара на GerYy
    На 17

:)

на 15 бях ... исках да се науча ... тъй де, кво ли ше научиш от веднъж ама ... :P

тези които са го направили преди 16 просто няма как да не ги е срам и да имсе иска поне мъничко да не е така колкото и да си приказват, че не е така

мармаладке :" Ти пък от къде знаеш дали не съм? Или разви ясновидски способности? Кух и задръстен можеш да бъдеш само ти, защото не приемаш различно от твоето мнение. Харесвай си я. За мен това не би било идеал, ако съм момче и не мисля да пиша причините, защото нямам за цел да обиждам въпросната потребителка, само за да ти доказвам мнението си. Никой не те кара да ми приемаш мнението, както и аз не съм длъжна да ти приемам представите за "идеал" и "красота". Сега ако обичаш млъкни и върви да се заяждаш с други потребители."

няма ли да опровергаеш опонента си /става дума за това че намекваш че не си някоия грозница/ - а след тези думи казани или по точно написани черно на бяло не върви да се "праиш" смисъл да пишеш не6то от рода - амиии не мисля че трябва да се показвам за даа......... или - няма за какво които ме познава знае ..................... и т.н. с всичко др освен да ни покажеш факт че има за какво да те искат мъжете - ще бъдат празни приказки

п.п. нищо лично просто ми стана интересно

един ден преди да навърша 16
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Цитирай Първоначално написано от gnusmas
    тези които са го направили преди 16 просто няма как да не ги е срам и да имсе иска поне мъничко да не е така колкото и да си приказват, че не е така

мармаладке :" Ти пък от къде знаеш дали не съм? Или разви ясновидски способности? Кух и задръстен можеш да бъдеш само ти, защото не приемаш различно от твоето мнение. Харесвай си я. За мен това не би било идеал, ако съм момче и не мисля да пиша причините, защото нямам за цел да обиждам въпросната потребителка, само за да ти доказвам мнението си. Никой не те кара да ми приемаш мнението, както и аз не съм длъжна да ти приемам представите за "идеал" и "красота". Сега ако обичаш млъкни и върви да се заяждаш с други потребители."

няма ли да опровергаеш опонента си /става дума за това че намекваш че не си някоия грозница/ - а след тези думи казани или по точно написани черно на бяло не върви да се "праиш" смисъл да пишеш не6то от рода - амиии не мисля че трябва да се показвам за даа......... или - няма за какво които ме познава знае ..................... и т.н. с всичко др освен да ни покажеш факт че има за какво да те искат мъжете - ще бъдат празни приказки

п.п. нищо лично просто ми стана интересно
    Консерватиен и ограничен си ти... Това е. По темата: момче съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си