.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не знам кфо да правя

Начи запознах се с 1 момиче и нали почти бяхме тръгнали обаче 1 ден се скарахме заради 1 мой приятел ... дет искаше да излезе с нея и тя не излезе с него обаче стана гафф .. както и да е после каза че ми нямала доверие и че веднъш загуби ли ми доверие няма да стане раотата .. обаче аз продължих да се мъча кат тя ми го правеше по-трудно ам казваше че има чувства към мен .. обаче не искаше вече да излиза с мен и т.н. ... и 1 ден кат си пишехме ф скайп ми показа хроно дет си пишат с нейна фр-ка за момчета и аз се ядосах и не и писах повече ам .. има няма 1 седмица не сме се виждали , писали даже кат я вида по коридора на даскалото се права на ударен и нз кфо да правя а я обичам ... и ... кажете вие кфо да прая просто съм ф отчаяно състояние Нок Аут ..

Еми по твоя преценка ако мислиш, че си струва и че има шанс да ти отговори със същите чувства и кажи какво ти е на душата и спрете да правите простотии и да се цупите за глупости ...
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    оф човек,стига с тоя скайп,поговорете насаме само двамата за вас
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

тоззз скайп бе
    като я видиш следващия път я спри и си поговорете вместо да я подминаваш..

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от malkotoo
    тоззз скайп бе

Re: Не знам кфо да правя

Цитирай Първоначално написано от hppyDude
    Начи запознах се с 1 момиче и нали почти бяхме тръгнали обаче 1 ден се скарахме заради 1 мой приятел ... дет искаше да излезе с нея и тя не излезе с него обаче стана гафф .. както и да е после каза че ми нямала доверие и че веднъш загуби ли ми доверие няма да стане раотата .. обаче аз продължих да се мъча кат тя ми го правеше по-трудно ам казваше че има чувства към мен .. обаче не искаше вече да излиза с мен и т.н. ... и 1 ден кат си пишехме ф скайп ми показа хроно дет си пишат с нейна фр-ка за момчета и аз се ядосах и не и писах повече ам .. има няма 1 седмица не сме се виждали , писали даже кат я вида по коридора на даскалото се права на ударен и нз кфо да правя а я обичам ... и ... кажете вие кфо да прая просто съм ф отчаяно състояние Нок Аут ..
    От сега стават ебавки, спри се сега докато не ти ебе майката. Остави я и търси друга.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    тоззз скайп бе
    +++
    П.П - спазвай поне малко нормите на книжовния български език
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    столицата
    Научи се да пишеш,тогава ще привличаш повече внимание и ще ти бъдат давани по-добри съвети.А докато не кажеш какъв гаф е станал,никой няма как да ти помогне.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    тоззз скайп бе
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да ти имам обичта...а на нея държанието ... Няма да сте още дълго заедно...сорка ама тва мисля аз!!! Щом не ви прави голямо впечатление, че си се подминавате в даскало...значи няма смисъл ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Има една тема "Обичам те" прочети я...Не я обичаш ,не сте били заедно , не си я опознал достатъчно , за да я обичаш...
    И да стига с тоя скайп..хората забравиха да общуват лице в лице.Излезте някъде , говорете.. Едно е да четеш кфо ти пишат м друго е да видиш изражение , поведение...
    Не се обиждай ама тя май си пада леко тъпа...Как може да прави такива филми.Обичам те ама няма да изляза с теб O,o?!?
    Просто говори с нея ;]
    Успех

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си