- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- q da vidim sh stava li neshto
hayxyaahya haresala sam si az edno momchence....vijdali sme se 5-6 pyti za po rauta zapozna ni edin obsht poznat...i v4ea trashe da mi dade 1 neshto...i me hvana za rachichkata dokat si kazvahme zdravei i me izdyrpa lekicko kam sebe si i posle za chal pak i tay da puskam li ulovkata da vidim dali shte se hvane ribkata ;]...shtoto az iskam ribkata
schranZa pravi tanca......;]
Пиши на КИРИЛИЦА!
Темата ти ще бъде заключена (предполагам)
b.h hxuahxauxa![]()
![]()
schranZa pravi tanca......;]
Редактирай си мнението, преди да са ти заключили темата, ако толкова държиш да получиш адекватни отговори.Първоначално написано от Mynichka_
Ами аз само ще кажа,че вече се събудих ама въпреки това нищо не разбрах![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Момичето май се изживява като рибар![]()
![]()
![]()
![]()
Ще пуска някакви там въдици, чудеса...
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Превод:Първоначално написано от Mynichka_
хаухяахя харесала сам си аз едно момченце....виждали сме се 5-6 пъти за по раута запозна ни един общ познат...и вчеа тръше да ми даде 1 нещо...и ме хвана за ръчичката докът си казвахме здравей и ме издърпа лекицко към себе си и после за чал пак и тъй да пускам ли уловката да видим дали ще се хване рибката ;]...щото аз искам рибката
....
Ко дъ ти кажъ![]()
Тръа да слоиш лекицко идно цервейци на кукицката щото да стани![]()
аве кви са тез писания нищо не разбрах![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А защо ще се правиш на дива рибарка? Малко са специалистите. Като искаш рибка => рибения магазин отсреща.i tay da puskam li ulovkata da vidim dali shte se hvane ribkata ;]...shtoto az iskam ribkata
А ако спра да остроумнича: какви уловки, какви чудесии да му пускаш на тоя момък? Той вече така яко се е оплел, че няма накъде повече.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
+1![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първо се пише на кирилица...![]()
И второ да опитай се да хванеш "рибката" ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Амъ можи и захранкъ (или както там се казваше) да пусни у вудътъ,чи дъ имъ по-гулям шансПървоначално написано от NeZaPoznat
А и нямъ дъ е никък зле да провери първу к'ва кукичкъ,кордъ,пръчкъ,плувк и прочие й требвът ... Все пак не искъми да изпусни рибътъ,н'ъл тъй?!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хващай я рибата ;]
--------------------------------------------------------
...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3