- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До къде хвърляте ?
При достигане на екулация извън вагината на вашата партньорка или масторбация колко разстоние изминава вашата семена течност ?![]()
еми около 50см някъде ама понякога се едно капе
А бъш.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
я пъ, не моа да фърлям... все си цапам токите![]()
![]()
За вас нз ама аз мога да регулирам дали да хвърля сериозно или по спокойно да се раздава.....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ми не знам, не съм си мерил на колко хвърлям..Т'ва е супер тъпо. Не ситга, че си мерите патлаците във всяка тема, сега и спермата на колко мятате ...
Ебати хората...
![]()
[12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
[12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
[12:17:57 AM] =) каза:
[12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!
to4no ti ne si prail sex nikogaПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
По-лесно ще е да разграфиш корема или гърба на мацката в зависимост от позата на квадратчета 5х5 см или на полукръгове като на поле за хвърляне на диск или гюле. Сещаш се къде е нулатаПървоначално написано от literbebe
![]()
![]()
eхееееееееееей чак на абажура![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
А ми тоо, такова... доста![]()
Ако е голяма възбудата я надминавам по цялата й височина (дължина в легнало положение) дажеама гледам да се стискам в повечето случаи
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
До на съседите терасата xD
Мене ми е интересно от какво значение е тва?? Да няма някакъв конкурс за точност или дължина на хвърляне![]()
--------------------------------------------------------
Каквото е значението и ти да пишеш във форума.
Просто си пишем за удоволствие бепф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Еми този форум е да се обсъждат проблеми нали?Или съм в грешка?Първоначално написано от MakeMeLaugh
Просто искам да кажа,че на мене темата ми се струва леко тъпа..Аз изразявам моето мнение все пак за това е форума да си кажем мнението![]()
--------------------------------------------------------
Ей сега ще ходя да взема ролетката и почвам :P:P
ако сме на балкона стигам до съседитестранни въпроси задавате отткъде да знам
Нема удържане,брааат,кат почне да фърля.Като пожарникарски шланг е![]()
Веднъж приятелят ми като се изхвърляше и беше пред мен и стигна до раменете ми, несъм мерила колко е това разтояниебеше мн яко
![]()
![]()
![]()
BlueFace, форума е за всичко свързано с Тийн-овете, разгледай разделите и ще видиш.
Като на някой не му допада тема и няма наистина
какво да напише по нея - еми пропускайте я..!
![]()