.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от r3s53c7
    Защото те казват "Немога да повярвам в това".

Не, че немогат, ами неискат да повярват...Аз например вярвам, и пожелавам на всички да издържат колко се може повече с половинката си

blader, и аз съм на 16 и наистина мисля по същия начин като теб. Евала, че има хора останали като теб, мислиш страхотно.
    не смятам че начина ми на мислене е впечатляващ по някакъв начин...аз просто разсъждавам логически...знаете...вадя си изводи на принципа на причинно-следствените връзки между събитията и така...
    но винаги има изключения...затова и темата е интересна и подлежи на обсъждане...
    продължавайте да давате мненията си...просто...наистина е интересно да се гледа как представителите на 2-те страни се аргументират защитавайки тезите си...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Аз пък мисля, че нищо на този свят не е вечно.. за съжаление.. ..не само любовта.. всяко нещо свършва по някакъв начин и има своя край.. или пък се променя и изменя по различни начини...

...

дали я има .. дали я няма .. НЕЗНАМ ;д но все пак хубаво е да вярваме 4е съществува , някакси успокояващо е ; . Вярвайте , аз вярвам !! ))
    Oбожавам простите удоволсвия - те са последното убежище на сложните натури .. ;]] ..
    (: търся нещо отвъд тихото постоянство на мечтата ! (*)

Мега фен Аватара на machoka
    защото всички са ГЛУПАЦИ!

всички смятат 'истинската любов' за мит, а напротив формулата за тази смес е много елементарна - тя се намира в съзнанието на двама души. Това е. Искат ли го - любовта е 'истинска', 'за винаги' и всякакви други клишета.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Aз винаги съм вярвала във вечната любов.Когато започна връзка,винаги знам как ще свърши-кой кого ще зареже и прилизително кога и как.Но сега не знам и не мисля,че ще стане така.Може и да звучи глупаво,но не ми пука-всеки човек си има срдона душа и мисля,че съм намерила моята.
    А хората не вярват,защото още не са я намерили,а и от страх,че дори да я намерят,нещо може да се случи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Защото винаги е по-лесно да откажеш да се бориш!А любовта(каквото и да е) изисква много жертви
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на Aicken
    [quote="SmiLeHappyEnjoyMyPaiN"] любовта май е сляпа ..quote]

а понякога кьорава
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Защото няма нишо вечно,освен смъртта разбира се...

аз не отри4ам ве4ната любов сега ,но когато се влюбя отново и ме наранят пак ще по4на да я отри4ам....като се "излекувам" пак ще по4на да вярвам в нея и така
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ква любов,брааааааааааат?!..сам курви
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    ква любов,брааааааааааат?!..сам к**ви
    e за т'ва говоря...
    ...

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от blader
    e за т'ва говоря...
    ...

тя е кучка брат иска голямата кошница , ше я чукам по нощница или там кво беше
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Повече от фен
    Град
    плд
    e за т'ва говоря...
    ...
    точно...само гледат да си направят кефа с някоя...тъпотия ама от всякъде...
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Град
    ПлОвДиВ
    ...по тази логика няма смисъл момче да тръгва с момиче защото така или иначе ще се разделят...
    да ама по тая логика можем да си кажем и за кво да ядем кат пак ще огладнеем.Понякога трябва да се действа без да се мисли.Чесно да си призная и аз не мога все още да си представя че от тук до края на живота си ще прекарам само с един човек,но може би когато срещна някой подходящ за това ще мисля по друг начин.А вечна любов има знам,дори и сега да ми е чуждо.

Повече от фен
    Град
    плд
    да ама по тая логика можем да си кажем и за кво да ядем кат пак ще огладнеем.Понякога трябва да се действа без да се мисли.Чесно да си призная и аз не мога все още да си представя че от тук до края на живота си ще прекарам само с един човек,но може би когато срещна някой подходящ за това ще мисля по друг начин.А вечна любов има знам,дори и сега да ми е чуждо. [/quote]
    да права си - понякога трябва да правим неща без да си задаваме мн. въпроси (примерно да не си казваме "Сега трябва да го гушна, защото и той ще ме гушне..." - което наистина си е глупаво) Аз сега се стремя точно към това - да не се замислям чак толкова, най-вече за нещата с любовта. Смисъл, с това не искам да изразя, че съм повърхностна, ами например защо точно сега да му се обадя.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

любов.... имА несъм обичала до сега затовасе кефя на момента

Аз принципно не я отричам. Просто не я виждам в 14-15-16 годишните. Как изведнъж се пръкнаха с гаджета от 2 месеца, но мислят, че това няма край и че без милутууу ще умрат.
    Stay up all night with the stars *

с риск да повторя нечие исказване

любовта е страст, копнеж който трае в ранните години на една връзка , когато хормоните кипят и чувствата са силно изразени . по късно любовта се превръща в обич ... хората се привързват един към друг. нещо като при брат и сестра ... цял живот могат да се обичат ... но има разлика между любов и обич
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Хората не вярват в нея , защото са били наранявани !
    Това е повода да не вярваме във вечната любов! Има вечна любов към шоколада , към кученцето , към мама и тати , към някой приятел , който е оставил следа в живота и сърцето ни ! Защо не можем да обичаме даден човек вечно , защото сме ХОРА , характери при това различни и постоянно се меним ! Обичаш даден човек , до момента в който не те угорчи , докато не почне да се променя и как би могъл пак да продължиш да го обичаш като не е същия ? Кученцето ми няма да си промени характера или поне няма да разбера , затова ще го обичам вечно ! Останалото е спомен , вечен спомен за дадена личност ,която е била в сърцата ни , опустошила е с любовта си всичко в нас ..
    Не знам това е положението , баба и дядо да не мислиш че се обичат - Уважават се ! За това , което са постигнали в живота си , за това , което двамата са изградили - навик ! ..Любовта идва и си заминава ! Тя е като вятъра , някой път ни духа по - силно , друг път леко ..

Някой хора преминават на бързо през живота ни , други спират за миг и остават диря в сърцата ни .. А после .. никога не можем да бъдем същите !
    Казват , че любовта не е някой с който да живееш , а някой без когото не можеш да живееш !

П.С - Детската любов / 14 - 18/ е най - красива , глупаво е да се заравяте в учебниците , губите цялия си живот там !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от kristito3
    e за т'ва говоря...
    ...
    щот ние сме шматки..вместо само да си правим кефа ние си вкарваме филми..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от kristito3
    e за т'ва говоря...
    ...
    щот ние сме шматки..вместо само да си правим кефа ние си вкарваме филми..
    ами...меко казано тъпо е да възприемаш момичетата така(и въобще хората...)
    всмисъл...някакси умаловажаваш техните чувства...разум...всичко...ся аш те са вещи които просто захвърляш след като си им се наситил...все едно те не означават нищоп за теб и никога не са означавали...
    не мога да разбера как има хора за които това е нормално...но пък си е факт че ги има и никой не ме пита какво разбирам...

echii <3

Всички отричат вечната любов, защото почти винаги единия прецаква другия

Град
    Нова Загора
    аз бях много гадно прецакан точно в това отношение...
    и какво?!?!?...
    не ми пука...вярвам си в любовта както и преди...не смятам чемоментното разочарование е достатъчен стимул да накара някого да каже или по-скоро да исли и вярва че 'няма любов' или подобни идиотщини...
    просто хората при неуспешен опит да я постигнат започват да смятат че е невъзможна...
    това е липсата на воля...
    но аз пък не смятам да се проявявам като loser...не смятам че трябва да се отрича нещо което си загубил или което трудно се постига...мисля че ако човек наистина го иска просто трябва да прояви упорство и силно изразен непукизъм...

echii <3

кой е казал че няма помисли, ами родителите ти, баба ти и дядо ти , кой е казал че няма вечна любов. Всеки избира в какво да вярва

Град
    Нова Загора
    да...но все пак като съм говорил с други хора за тва те казвт че не могат да си представят да са цялживот с един човек...
    а пък аз мисля че това е най-голямото щастое...да намериш човек когото просто да не искаш да замениш...който да ти дава всичко от което имаш нужда...
    това за мен е истинска любов...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си