Погоре бях прочела някакво мнение, че било по-хубаво да си само с един човек, който да обичаш а не да ги сменяш.. което доста ме подразни, защото за да намериш истинската си половинка/твоята сродна душа/ трябват много усилия и търсене... а и който търси намира все пак .. ако не търсиш няма да намериш.. но иначе ще е много по-хубаво ако всеки се раждаше със знанието за това коя е неговата сродна душа
А иначе по въпроса.. че малко се отплеснах.. съм 50 на 50 .. за да има любов са нужни двама, а за да има вечна любов за нужни 2 и още повече усилия .. защото както има препятствия/караници,интриги и прочие/ в кратките връзки представете си колко много повече са в една дълга връзка, в една вечна лбов... за да се говори за вечна любов трябва двамата човека да се обичат така силно както през началото на връзката си .. тръпката да я има и двамата да полагат усилията да са заедно, а не да захвърлят всичко без да им пука... общо взето за да има вечна любов зависи от чувствата и вижданията на човека до теб, както и от собствените твой