- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Когато кажете на някое момиче "това на никоя друга не съм го казвал" или "с никоя не съм се държал така мило" ,наистина ли е вярно или го казвате просто така да се подмазвате хах?
лично аз не казвам неща напразно, във всяко нещо съм вложил от себе си, било то със скрит смисъл или направо.Не правете неща които не искате да ви направятоще по-малко да лъжете за чувства и т.н. ...все пак всичко си опира до това какъв човек седи пред теб
Зависи.Повечето пъти съм бил искрен , но ми се е случвало и да поизлъжа.Никога за нещо сериозно и наистина важноНе съм го правил с лоши намерения..Когато кажеш да едно момиче че тя ти е първата за нещо я караш да се чувства специална.Някой хора използват това за подли цели...
--------------------------------------------------------
Ако е измамник може да го казва на всяка. Пронципно, не можеш да обобщиш дали всички са измамници
ПС: Извинявам се, че пиша, въпреки че не съм момче![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Не съм го казвал , но когато тръгна да го казвам или ще е от сърце или изобщо няма да го изричам ....
Аз никога не съм се подмазвал и няма да се подмазвам.Долно е....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Реално наистина ще е първта,на която го казваш.Едва ли на предишната си го казал по същия начин![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не бих използвал тези думи. Звучи така все едно, че го казваш с обратния смисъл.![]()
П.П. Бих излъгал половинката си за да не я наряня, а не за да и се мазня, че да получа нещо.Което ми е писано за мен - ще си го взема и без да се мазня.
![]()
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Прекалено гледане на филми и беден речник
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
вярно е поне аз сам така![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
много точно казано +1Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Точно тези думи ,оито си написала звучат като извадени от някой филм.Точно за това не бих ги използвал шанса да се почуди момичето дали съм искрен е голям.Мога да и кажа какво мисля и по друг начин и дори да не е първата,на която ги казвам,просто начина по който ще ги кажа ще я накарат да си мисли че е първата която ги чува.