Оф неска разбрах не от родителите ми а от СЪГРАЖДАНИН че баща ми е повишен в работата си и го местят в съседния град на 50 км от нашето градче.Хубаво за него и за семейството ни но първата мисъл която ми дойде е дали ще се преместим в другия град Човека който ми каза почна да се бъзика с мен че ще се местим .Не ми стана особенно приятно защото тук съм израснала всички приятели са ми тук уча си и така нататак и ако стане така че ще се местим е много кофтиКато се пребрах веднага говорих с майка ми и тя каза АЗ ПЪТУВАМ ВСЕКИ ДЕН ДО ТАМ ЗА ДА ХОДЯ НА РАБОТА ЗАЩО НЕ И БАЩА ТИ ДА ПЪТУВА извода който си направих че щом майка ми и баща ми ще работят в дригия град няма да е проблем да се преместим просто ще трябва да сменя училището Като я питах дали ще се местим и тя каза не тъй като няма къде да живеем там и някъде след час ме пита ЩЕ ИСКАШ ЛИ ДА СМЕНИШ УЧИЛИЩЕТО и аз
НЕЗНАМ. Много ми е тъпо затова пиша Шанса да се преместим е 51% да се преместим на 49% да не се тъй като не е работа да пътуваш всеки ден по 50 км Направо ми е много тъжно
не искам да ходя никъде
![]()
мерси на тези които са прочели темата ,извинявам се за пунктоацията
а към модераторите темата може да я преместят У дома че май съм сбъркала раздела![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along