.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Момчета?

Момчета?

Какви качества най-вече бихте искали да притежава момичето до вас?

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Сигурен съм, че всяко момче има различни предпочитания, но ще споделя моите. Аз бих искал момичето до мен да е скромно, да държи истински на мен, да изглежда приятно разбира се и най-вече 2-та с нея да се разбираме, и да си прекарваме добре, но за сега в моето малко градче не мога да намеря такова момиче..
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Сигурен съм, че всяко момче има различни предпочитания, но ще споделя моите. Аз бих искал момичето до мен да е скромно, да държи истински на мен, да изглежда приятно разбира се и най-вече 2-та с нея да се разбираме, и да си прекарваме добре, но за сега в моето малко градче не мога да намеря такова момиче..
    и аз имам такива предпочитания намерих момичето ама то не отговаря на чутствата ми

Ами няма нещо, което да мога да кажа със сигурност. Но искам да е женствена (защото доста момичета не са и не говоря за външния вид, а за поведение и усещания), а останалото ще дойде от само себе си. Дали ще държи или не, дали ще ме обича или не, дали ще я харесвам или не (то аз ако не я харесвам няма да бъда с нея), дали ще се облича с капа или с пума или адидас или с блузка за 5 лв от някой пазар няма значение, ако ми е доказала, че е човек, на който може да се държи и усеща моите нужди, тогава нищо няма кой знае какво значение.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми какво искам....Искам да е красива, скромна ,умна и да ме обича ...А да и определено да е не пушачка...Няма много такива момичета в днешно време ( в България - страната на вечната деградация :[ ) Ама все не мога да го намеря тва момиче дето търся ...

--------------------------------------------------------

Ами красиво,нежно,обичливо , да държи на мене и другите неща са без значение...а и както Блю е написал не искам да пуши

Голям фен
    Сакам да е умна, красива, скромна, да не е няква истеричка, и др....

Град
    В думите на хората ;)
    красива умна и забавна и най-вече да ме обича....

Да може да решава нелинейни парабулични уравнения ... това е минималното изизкване. Умение за статистическо анализиране на хипотеза, със извадна < 30 и използване на критични стойности на t е бонус.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си