- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ :(
Ами нз тя дали е чела книгите.Определено в книгето го описват точно като мечтаното гадже.Поне за мен е така.Добър,нежен,мил,би направил всичко за нея.Беше готов да се самоубие,защото си мислеше,че тя беше умряла.Обича я страшно мн.За него тя му е всичко,целия свят.Говори с мн кеасиви думи.Освен това го описват като божествено,неземно красив,който може да прави всичко и страшно силен и бърз.Може би ти не покриваш някой или голяма част от тези неща.Може приятелката ти е да е мн романтична,но ти да не правиш такива неща.Нямам си представа.Показваш ли и достъчно много,че я обичаш.Първоначално написано от sadpanda
Иначе самият актьор също е много хубав и има една такава чаровна усмовчица.
Все пак ако много я обичаш прочети книгите,виж как се държи той и прави като него.
кви са тея простотии бе? извинявай ама какъв е смисъла да прочете книгите и да се прави на него?! абе пич бъди себе си и тя като не го оценява нейн проблем .Първоначално написано от lipstik
да си стой влюбена в измисления Едуард. Остави я да си живее в нейния си свят там
не си заслужава да се променяш за момиче което не те оценява такъв какъвто си
![]()
Е защо да са простотии?Нали я обича и иска да е с нея.Просто да ги прочете за да е наясно на ная какво и харесва.То пък голяма жертва ще е това да го направи.Ако наистина я обича би направил много повече.Първоначално написано от Bobs
а неговата самоличност? нали вс човек е уникален сам по себе си? ако тя държеше на него толкова много не би искала да се промени и да бъде някой който не е в действителност .Първоначално написано от lipstik
Защо да е най-важното на нея какво и харесва ами той? или той няма право на личност трябва да е това което тя изиксва от него
![]()
любовта е да приемаш дадения човек такъв какъвто е не да се опитваш да го промениш и да го направиш такъв какъвто на теб ти допада най-много![]()
Мисля,че нещо не се рабираме.Не искам да кажа,че той трябва да се превърне в Едуард номер 2.Няма такова нещо.Имам предвид да взема пример от него.Защото явно на нея това държение и харесва.
ХахахахаххахаИли ти се ебаваш или приятелката ти е баси ноу лайфърката, че да иска такъв човек. А и да ми харесва историята книгата е "толкова хубаво" написана, че през близо четвърт от всичко се обяснява колко е красив, пленителен Едуард и как Бела като го погледне еди кво си ставало.Пхахахах
Извинявам се за коментара, ама... кажи и да се прегледа или да се погледне малко в реалния свят, в случай че темата не е ебавка де.хахах
A.D.I.D.A.S.
re6enieo e edno sbirame kinti za samoleten bilet ... ka4vame nqkoi qko razgonen mangal na samolete .. davame mu tam nqkoi dr lev i edna kutiika prezervativi i 4akame da izlezne ne6to v btv novinite![]()
![]()
![]()
Нищо не ти се разбра.И не мисля,че това би помогнало с нещо на автора...Първоначално написано от qazwsx
Идеята е проста мълчиш като тъпак, гледаш кухо в една точка , правиш се на изнежен.И ето ти втори ЕдуарДд.
Ти каквото сънуваш нещо си го пишеш във форума за истина,а?Големи филми въртиш брат.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Така като гледам тия двамата които са я зарязали за 2 седмици не са били хич простиПървоначално написано от sadpanda
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sadpanda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде стига бе... тегли и една майна и да си хваща пътя
тая те баламосвавинаги има основателна причина..винаги!
За тая може това да е наистина основателна причина,все пак признаците са на лице:Първоначално написано от MetalL
1-Момиче
2-Twilight
3-Герой представящ идеалният мъж
От 1,2,3 => че момичето е яко във филма...![]()
--------------------------------------------------------
май и ти мноо филми гледаш...![]()
току що се прибрах от продължителна среднощна разходка в парка. бях с нея... в мислите ми... докато не се оказах наобиколен от групичката тийнейджъри, покрай която преминавах(ме). така и не чувах крясъците им... усещах само миризма на алкохол, марихуана... и още нещо... кръв! не моята, потекла от мен след първите удари, а тяхната... с мръсна, отвратителна миризма... на боклук... боклуци ! не пожелах да я опитам и на вкус, въпреки че сигурно щяха да ме накарат да направя нещо по-лошо... бурята от удари премина. понесе се със своята смрад и тътена от неразбираеми крясъци към друго място... към друга жертва. изправих се и си оправих грима в миниатюрно огледалце... бяха избили и пластмасовите ми кучешки зъби... не ги прибрах, ще чакам да ми пораснат истинските... косата, която през деня боядисах в бяло беше измокрена и сплъстена... пот и кръв... кръв и пот... на това съм готов за нея. нямам търпение да види новият мен...истинският мен...
lipstik, благодаря ти от все сърце... пожелавам ти да намериш своя Едуард.
The Game
Гавра?
lipstik![]()
![]()
edward umrq!
Намери някой вампир и му кажи да те ухапе.Все едно да видиш как пред теб скача пържола и ти вика : "Изяж ме,изяж ме!".Ставаш вампир и си връщаш принцесата.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
да еба и умрелия 'здрач'...
мога да твърдя че тази книга беше една от основните причини и аз да бъда зарязан...но в никакъв случай не беше директната причина както е в тази ситуация...но четейки я намразвам още повече...
интересно е как от интелигентни и точни хора(основно момичета...)прави откачени вдетинени фенки и силно ограничава мозъчния им капацитет или свежда мисловната дейност основно до блянове за действия със силно изразен сексуален характер включващи прословутия и вече придобил пословична попукярност Едуард(който аз като човек нямащ претенций да разбира от мъже и мъжка красота мога да твърдя че не може да стъпи на малкия пръст на Лестат от 'Кралицата на прокълнатите'...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Трябваше да и изпиеш кръвта![]()
![]()
![]()