- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ :(
По принцип не отговарям на такива теми... но... ако не се шегуваш, ситуацията, в която се намираш е доста... неприятна.
Но предполагам, че имаш нужда от помощ, щом създаваш тема. А аз обичам да помагам...
Първо, не бързай да мразиш Здрач. От всяко негативно нещо може да се извлече полза. Едуард не ми е от най-любимите... но разбирам защо момичетата си падат по него. Той е класически джентълмен, с добри обноски и богата обща култура. Това като цяло май е най-важното. Момчетата по принцип се мислят за твърде големи мъжаги, че да целунат ръката на някое момиче, но ние много се впечатляваме от такива неща, да знаеш. Зветята също помагат, стига да не е алергична към тичинков прашец... А ако искаш да спечелиш бонус точки, можеш да й посветиш стихотворение. Или да й напишеш любовно писмо...
Като цяло, това е. Не е нужно да се променяш, просто малко да смениш подхода и отношението си към нея. Може да ти звучи захаросано, и на мен "футболен мач" звучи зле, но от любов се правят какви ли не подвизи. А щом я обичаш...
мм мисля че нещо се базикаш с нас...Не вярвам някое момиче да зареже любимия си заради някоя филмова звезда която никокга няма да види.. !! Явноо е поредната филмирана мацка..!!
Остави я...намери си някоя по зряла.. !!![]()
Потрес !
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Този Здрач ще побърка всички..![]()
ахаха филмирано момиче . . . тегли и една майна и си продължи живот
Гаджето ти е много зле,но от една страна вече знаеш що за човек е тя,така че не губиш нищо.
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
на мен на дваПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
явно не те е обичала диостатъчно...аз лично предпочитам Джейкъб :Д но оставяй я да си чупи главата надали ш намери момче което да прилича на едуард....![]()
Хахахахах и на мен така тя ми каза Edward толкова е сладък и аз попитах кой е тояПървоначално написано от sadpanda
и ми вика здра4
![]()
![]()
направо ме потро6и и в този ден скъсахме
![]()
![]()
незнам но май този Edward 6те яде яко бой бая хора са му набрали
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
омг омг омг![]()
![]()
ако случката наистина е реална,това момиче просто си е търсило причина да те зареже и явно не от умните и това е успяла да измисли
![]()
![]()
другия вариант - живее в измислен,илюзиорен свят,в който и аз живеех когато бях на 10
![]()
![]()
и аз тогава варвах че ще си намеря мъж приличащ я на накой актьор,я на някой певец
![]()
![]()
![]()
Да, нещо такова май се получилоПървоначално написано от sssladuranka
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Тая би трябвало да е тотално изкукала да си мисли,че някога ще си намери момче,което е досущ като Едуард .. пък и той е хубав само във филма,инъче се говори,че е пълен глупак,който няма лична хигиена![]()
![]()
![]()