.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91

Тема: помощ :(

По принцип не отговарям на такива теми... но... ако не се шегуваш, ситуацията, в която се намираш е доста... неприятна.
    Но предполагам, че имаш нужда от помощ, щом създаваш тема. А аз обичам да помагам...
    Първо, не бързай да мразиш Здрач. От всяко негативно нещо може да се извлече полза. Едуард не ми е от най-любимите... но разбирам защо момичетата си падат по него. Той е класически джентълмен, с добри обноски и богата обща култура. Това като цяло май е най-важното. Момчетата по принцип се мислят за твърде големи мъжаги, че да целунат ръката на някое момиче, но ние много се впечатляваме от такива неща, да знаеш. Зветята също помагат, стига да не е алергична към тичинков прашец... А ако искаш да спечелиш бонус точки, можеш да й посветиш стихотворение. Или да й напишеш любовно писмо...
    Като цяло, това е. Не е нужно да се променяш, просто малко да смениш подхода и отношението си към нея. Може да ти звучи захаросано, и на мен "футболен мач" звучи зле, но от любов се правят какви ли не подвизи. А щом я обичаш...

На Едуард му е супер,че рискува всичко само за да бъде с момичето,което обича.Рискува отношенията със семйството си само за да бъде с НЕЯ.
    Ама какво съм седнала да ти обяснявам..Та това е просто филм.
    Хора на по 20 години да се държат така ?! Или темата е ебавка,или сте много повредени и двамата.

Фен Аватара на Ssimonka
    Град
    Варна
    мм мисля че нещо се базикаш с нас... Не вярвам някое момиче да зареже любимия си заради някоя филмова звезда която никокга няма да види.. !! Явноо е поредната филмирана мацка..!!
    Остави я...намери си някоя по зряла.. !!

изсипи си една торба брашно на главата и иди при нея, тогава ще приличш. А, и недей да спиш два дена, та да имаш торби под очите и да са червени. Съвет от мен - зарежи я просто.
    Интересно ми е ако главният герой беше африканец как щеше да звучи въпросът.

Скайп - dark_elf2

Потрес !
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Този Здрач ще побърка всички..

Голям фен Аватара на azida
    ахаха филмирано момиче . . . тегли и една майна и си продължи живот

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Прецакаан
    Брях,брях

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    хах нямам думи

Гаджето ти е много зле,но от една страна вече знаеш що за човек е тя,така че не губиш нищо.
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    мяза ми на ташак това...

Ако се пак е истина имаме си прекрасна Анти-Здрач тема в раздел Музика и ТВ посети я и си излей душата!
    на мен на два
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

смотанячка...

явно не те е обичала диостатъчно...аз лично предпочитам Джейкъб :Д но оставяй я да си чупи главата надали ш намери момче което да прилича на едуард....

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: помощ :(

Цитирай Първоначално написано от sadpanda
    Днес гаджето ми ме заряза под предлог, че искала някой, който прилича на нейния "Едуард"... попитах я кой е тоя Едуард, и тя ми навря в лицето книгата "Здрач.. имала е предвид някакъв си вампир !! Проблема е, че бързо се привързвам и много я обичам.. какво да правя
    Хахахахах и на мен така тя ми каза Edward толкова е сладък и аз попитах кой е тоя и ми вика здра4 направо ме потро6и и в този ден скъсахме незнам но май този Edward 6те яде яко бой бая хора са му набрали
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    омг омг омг ако случката наистина е реална,това момиче просто си е търсило причина да те зареже и явно не от умните и това е успяла да измисли другия вариант - живее в измислен,илюзиорен свят,в който и аз живеех когато бях на 10 и аз тогава варвах че ще си намеря мъж приличащ я на накой актьор,я на някой певец

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    омг омг омг ако случката наистина е реална,това момиче просто си е търсило причина да те зареже и явно не от умните и това е успяла да измисли другия вариант - живее в измислен,илюзиорен свят,в който и аз живеех когато бях на 10 и аз тогава варвах че ще си намеря мъж приличащ я на накой актьор,я на някой певец
    Да, нещо такова май се получило
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Тая би трябвало да е тотално изкукала да си мисли,че някога ще си намери момче,което е досущ като Едуард .. пък и той е хубав само във филма,инъче се говори,че е пълен глупак,който няма лична хигиена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си