Цитирай Първоначално написано от Bobs
Цитирай Първоначално написано от lipstik
Цитирай Първоначално написано от sadpanda
Цитирай Първоначално написано от lipstik
Тя на колко е години?
Иначе Едуард си е супер,ама чак пък да те зарежи
добре, какво му е супер на тоя Едуард... искам да ми кажеш защото сигурно и тя мисли като теб. аз съм на 19 тя е на 22 !
Ами нз тя дали е чела книгите.Определено в книгето го описват точно като мечтаното гадже.Поне за мен е така.Добър,нежен,мил,би направил всичко за нея.Беше готов да се самоубие,защото си мислеше,че тя беше умряла.Обича я страшно мн.За него тя му е всичко,целия свят.Говори с мн кеасиви думи.Освен това го описват като божествено,неземно красив,който може да прави всичко и страшно силен и бърз.Може би ти не покриваш някой или голяма част от тези неща.Може приятелката ти е да е мн романтична,но ти да не правиш такива неща.Нямам си представа.Показваш ли и достъчно много,че я обичаш.
Иначе самият актьор също е много хубав и има една такава чаровна усмовчица.
Все пак ако много я обичаш прочети книгите,виж как се държи той и прави като него.
кви са тея простотии бе? извинявай ама какъв е смисъла да прочете книгите и да се прави на него?! абе пич бъди себе си и тя като не го оценява нейн проблем . да си стой влюбена в измисления Едуард. Остави я да си живее в нейния си свят там не си заслужава да се променяш за момиче което не те оценява такъв какъвто си
Е защо да са простотии?Нали я обича и иска да е с нея.Просто да ги прочете за да е наясно на ная какво и харесва.То пък голяма жертва ще е това да го направи.Ако наистина я обича би направил много повече.