По принцип не отговарям на такива теми... но... ако не се шегуваш, ситуацията, в която се намираш е доста... неприятна.
Но предполагам, че имаш нужда от помощ, щом създаваш тема. А аз обичам да помагам...
Първо, не бързай да мразиш Здрач. От всяко негативно нещо може да се извлече полза. Едуард не ми е от най-любимите... но разбирам защо момичетата си падат по него. Той е класически джентълмен, с добри обноски и богата обща култура. Това като цяло май е най-важното. Момчетата по принцип се мислят за твърде големи мъжаги, че да целунат ръката на някое момиче, но ние много се впечатляваме от такива неща, да знаеш. Зветята също помагат, стига да не е алергична към тичинков прашец... А ако искаш да спечелиш бонус точки, можеш да й посветиш стихотворение. Или да й напишеш любовно писмо...
Като цяло, това е. Не е нужно да се променяш, просто малко да смениш подхода и отношението си към нея. Може да ти звучи захаросано, и на мен "футболен мач" звучи зле, но от любов се правят какви ли не подвизи. А щом я обичаш...