- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Частна езикова гимнязия "Проф.д-р В.Златарски"
Здравейте!Да ви се похваля...Приеха ме в частна езикова гимнязия "Проф.д-р В.Златарски"![]()
Искам да попитам дали някой от сайта учи там,за да се запознаем.А също така и какви са вашите впечатления за гимнязията...
Мерси предварително![]()
![]()
Чувал съм само слухове - затова не препоръчвам да ми вярваш особено - Доколкото знам там е за лигли и лигльовци... - Плащат се много пари - нищо не се учи.... Сега съм 7ми клас и един от моите уроци - който няма акъл в главата и е 4та група (там сме разделени на групи) (от общо 4ри групи де) - е изкарал малко над 5.50......Първоначално написано от fenkatakrisi952
Не знам кой те е насочил натам - но ако смяташ че можеш да изкараш изпита след 7ми клас - по добре влез в държавна езикова....
Аз лично изкарах изпита на АК - и може да се запиша там..
Една приятелка учи там, обаче е 8 клас, и е доста доволна, но съм чувала, че там се учи са първата година после вече за нищо не става.Не съм много сигурна за информацията, която ти давам.
Радвам се, че са те приели в гимнязията
много ми е интересно като прочета "частна гимназия" , "частно училища" квото и да е частно![]()
Как те приеха?(имам предвид изпити и др.)
Колко се плаща? (на стипендия ли си?)
Ми значи първата част е езикова култура(25 въпроса по български език и литература)..втората беше математика(отново 25 въпроса), и трето-трансформираш преразказ или подробен на непознат текст (аз си избрах трансформиращ)Първоначално написано от zai4ety13
А таксата е от 2600-2800 евро от 8-12 клас и след това от 11-12 клас можеш да избереш дали искаш да вземеш и втора IB диплома (тя ти дава възможност да кандидатстваш във всекиуниверситет в САШ и Европа).Тогава таксата скача на 5500 евро (колкото в Американския Колеж
)
Гимназия Златарски е супер яко училище, браво че са те приели!! хехехе, айде на есен ЗАЕК!![]()
![]()
![]()
На месец? На година ли? Нещо не схванах.Първоначално написано от fenkatakrisi952
Честито, че са те приели, какъв език ще учиш?
It's a masquerade and you have to conceal your identity.. Gossip Girl <33
английски и немскиПървоначално написано от XxGossipGirlxX
![]()
Имам мноооого познати, които учат там в момента. Ако ти кажа, че 90% от тях са кръгла нула. И ги познавам още преди да отидат там.. Училището ги направи по- глупави и отколкото бяха. Аз уча в Американския и мога да кажа, че наистина е.. на ниво. Ти там не можеш вече, но виж, определено ти препоръчвам да отидеш в някоя държавна гимназия пред Златарски. Наистина не струва тва училище.
ay caramba
ще ти дам и пример за нивото на хората там:
имах един съученик в училището, в което учех преди АК и той изобщо не беше добре с оценки и т.н. На изпита за колежа имаше трагични резултати. А на изпита за Златарски имаше 5.60 или 5.70 по математика и подобен резултат по Български. След това ходи и на изпитите за гимназиите ама и там нищо не направи.. Затва моят съвет е да си седнеш на задника и да поучиш за гимназиите, защото наистина ще съжаляваш ако отидеш там.
ay caramba
Няма нужда да изказвам мнието ми по въпроса, но знаеш ли, че в тази сграда са под наем и тази година им изтича договора?![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
тогава горещо ти препоръчвам Евростар, по англйиски имахме учители от Англия и Америка ии по немкси - от Гьоте институт, супер добро е обучението и всичко му е супер на даскалото, горещо препоръчвам вместо ЗлатарскиПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
It's a masquerade and you have to conceal your identity.. Gossip Girl <33
Абе вие луууди ли стеее, даскалото си е супер. Малко се дразня на хора, които не учат там и се изказват - това не важи само за това училище, ами и за всички други. Училището е страхотно, човек сам може да прецени.![]()
Зави си и дали твоите приятели са пълни тъпаци по принцип (все пак те не могат да им налижат мозък през ушитеПървоначално написано от cookie_power
).Тази година ходих на изпитите в Американския колеж.Там съм резерва(а и изпитите на двете училища нямат нищо общо
)
Аз учя там и мога да ти кажа, че е ужас. Трябва да си умопобъркан да се запишеш там. Ако имаш друга, по-добра алтернатива, избери нея. В Златарски трудно ще намериш свестни хора - там има единствено комплексари, глупаци, кифли и курви.![]()