.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на iiirish
    Губи го, да! И знаете ли защо?! Заради такива ученички, които още на 12-13 мислят, че са постигнали върха на чувствата и че са изпитали голямата любов! Казват "обичам те" без да се замислят дали наистина имат чувства. Защо младите толкова много бъркат любовта с други чувства?! Защо бързат да я изпитат и насилват нещата?! Отговорите на тези въпроси аз не ги знам, но знам, че от тях произтича това заветно "обичам те" просто като едно "здравей". Стремежа им към това чувство ги кара да бързат да израстват морално, но уви те не го правят, а просто говорят празни думи на вятъра.
    Е, как кажете ми няма тези толкова хубави думи да са загубили смисъла си вече?!

Голям фен Аватара на Aicken
    обичам ви форумче

да ви го натрамалелелеляскам
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    sofia Bulgaria
    Тези 2 думи в днешно време се казват постоянно но без да се замисля човек какво всъщност е истинското им значение.Много хора си ги казват просто така а не трябва.Всички дето са гаджета си казват обичам те обичам те но много от тях не чувстат обич.Така че за мене в днешно време използват ОБИЧАМ ТЕ в истинския смисъл на думата.
    П.С. Изключвам любовта към семейството.

Цитирай Първоначално написано от toni_nemezis
    Тези 2 думи в днешно време се казват постоянно но без да се замисля човек какво всъщност е истинското им значение.Много хора си ги казват просто така а не трябва.Всички дето са гаджета си казват обичам те обичам те но много от тях не чувстат обич.Така че за мене в днешно време използват ОБИЧАМ ТЕ в истинския смисъл на думата.
    П.С. Изключвам любовта към семейството.
    Малко се повтаря от по-горното написано , но е пълната истина..

+

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    По твоята логика трябва да казваме "Обичам те" само на гаджетата си,а?!
    Нима ти обичаш само гаджето си?!Ами родителите,ами семейството,ами приятелите?!
    Аз лично често си го казвам,но само на хора,които наистина обичам
    Казвам го на родителите ми,казвам го на най-близките ми приятели и на няколко човека от форума,които въпреки,че не познавам (все още) лично си ги чувствам по-близки от повечето ми реални приятели
    +1

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: "Обичам те!"

Цитирай Първоначално написано от kristito3
    Темата ми може би вече за пореден път се повтаря, но аз искам да обърна внимание на нещо друго. Смятате ли, че този израз:"Обичам те!" в днешно време до някаква степен губи истинския си смисъл? Тоест много често момиче на момиче го казва, което ми звучи все едно момичето се е обърнала (е то е и като приятелско, но не е много логично момиче към момиче да го казва). А нещото, което тя казва не е истинският смисъл на това, което се крие в двете невероятни думи. Казват се вече просто така. Убедена съм, че в доста сайтове (примено impulse) ви е направило впечатление, че само това се пише, но ви откроявам случаите, когато са написани не от някоя влюбена двойка, ами само от момичета към момиче. За мен е глупаво те една на друга да си го казват. Не знам дали успяхте да ме разберете какво точно искам да кажа, но с две думи - изразът "Обичам те!" губи истинското си значение днес, а пример е, когато две приятелки си го казват помежду си вместо едни наистина влюбени души от противоположния пол.
    Всяки израз неподкрепен с доказателства си е чисто и просто думи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си