- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те!"
Губи го, да! И знаете ли защо?! Заради такива ученички, които още на 12-13 мислят, че са постигнали върха на чувствата и че са изпитали голямата любов! Казват "обичам те" без да се замислят дали наистина имат чувства. Защо младите толкова много бъркат любовта с други чувства?! Защо бързат да я изпитат и насилват нещата?! Отговорите на тези въпроси аз не ги знам, но знам, че от тях произтича това заветно "обичам те" просто като едно "здравей". Стремежа им към това чувство ги кара да бързат да израстват морално, но уви те не го правят, а просто говорят празни думи на вятъра.
Е, как кажете ми няма тези толкова хубави думи да са загубили смисъла си вече?!
обичам ви форумче
да ви го натрамалелелеляскам
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Тези 2 думи в днешно време се казват постоянно но без да се замисля човек какво всъщност е истинското им значение.Много хора си ги казват просто така а не трябва.Всички дето са гаджета си казват обичам те обичам те но много от тях не чувстат обич.Така че за мене в днешно време използват ОБИЧАМ ТЕ в истинския смисъл на думата.
П.С. Изключвам любовта към семейството.![]()
![]()
![]()
Малко се повтаря от по-горното написано , но е пълната истина..Първоначално написано от toni_nemezis
+![]()
Всяки израз неподкрепен с доказателства си е чисто и просто думи.Първоначално написано от kristito3
![]()