- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как бихте реагирали в тази ситуация
как бихте реагирали ако разберете че вашия/вашата приятел/ка ви е изневерил/а и каква според вас може да е причината за това
бихте ли простили изневяра или не
Писането на кирилица е задължително!
what3ver
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ще простя, и още как.
За мен изневярата не значи нищо, не съществува такова понятие.
Ще страдам,ще ме боли!И не,не бих простила,никога.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ще искам да узная защ го е направил, какви са причините, с кого го е направил, всичко. Ще се опитам да не избухвам (за собствено добро) и определено няма да ме види повече!
ще и простя.... с брадва забита в главата
ако е без причина
ако обаче съм виновен ше подвия опашката и ще и забия 1 брадва в главата
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
За изневяра не прощавам.
Как бих реагирала...? Пред него никак. Вкъщи ще има такъв рев, че даже ще заглуша секса на съседите от горния етаж..![]()
Бих си поприказвала с половинката и тогава ще взема каквото и да е решение
За причина незнам, но бих простила. Той на мен никога не би ми простил, но аз на него... за съжаление съм по - слабата.
реакцията ще е една-късаме и точка по въпроса..колкото и да го обичам,предаде ли 1 път доверието ми ще го направи пак и пак и пак..а аз не съм глупачка ,та да се паря за 10000 път на един и същ огън![]()
Имах подобно преживяване. Тръгнах си без никакви обяснения и сега съм доволен. Новото ми гадже е по-хубаво и прави по-хубав секс. А старото вече е сама. Онзи и се насити за 2 месеца и я ритна. Искаше да се съберем но макар, че бях още сам и заявих че не съм резервна гума че да ме сложи в багажника и да ме вади само когато е на зор. Разрева се но не ми пукаше защото и на мен не ми беше лесно да я гледам 2 месеца с онзи женкар. Никой не е длъжен да плаща за грешкитре на другите.![]()
Мнооого ще се ядосам и ще го зарежа естествено.В крайна сметка,ако иска наистина да е с мен няма дори и да си помисли за изневяра![]()
Не, няма да простя изневярата. Причина... няма и да търся. Щом се е случило, за мен това значи категорично край.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Оптимистка.Първоначално написано от bubblebabe
Не прощавам такива неща. Всичко после ще е различно.
same.Първоначално написано от Bellatrix
Само че може и да отнесе някоя злобна реплика, в повечето случаи ненужна де. Лицето ми винаги изразява точните емоции - личи си когато съм гневна![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако изневярата се дължи на това, че не е намерил това, от което има нужда при мен и е отишъл при друга..ще ми стане много кофти, но въпреки това не мисля, че това е начина...това е вид предателство...за прошка... незнам ..зависи от много неща
Ами ще имам чувството,че ще умра.Просто така ще ме боли,така ще се чувствам предадена.После ще се и депресирам.Няма да вярвам повече на момчета.Ще ме е с трах да тръгна с някое др да не ме нарани и той.
И никога ама никога не бих простила изневяра.Не бих пипнала просто този човек отново,даже не бих и го погледнала.
Първоначално написано от bubblebabe
И аз така мисля.Даже, когато 2ма души са повече време заедно е доста добре за връзката им.Така сравняваш партньора си и разбираш, че никой не може да го замени.
Инече дали бих простила..Незнам, не ми се е случвало.Ако аз съм имала вина и съм го провокирала - да.Примерно и аз ако съм направила нещо с някой нямам и право да се сърдя.Но да го направи без дори и да ми каже, да ме попита мисля , че няма да му простя.
Ще говоря с него и в зависимост от реакцията му ще реша дали да съм пак с него или да го зарежа окончателно ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не не прощавам... и как бих реагирала... зле...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да прастя това няма да стане.Как бих реагирала?-онзи нещастник така ще му наритам задника,че ще ме помни дълго.После рев до дупка,псувни и един голям скандал за сбогом.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Съгласен с колегатаПървоначално написано от Aicken
![]()
Ще я заеба естественно , изневяра не се прощава...
--------------------------------------------------------
Ще оставя нея да прецени.След като е направила най-голямата грешка (да ми каже,че е изневерила,не самата изневяра),е ясно,че нещо не е като хората.Ще я попитам дали иска да е с мен все още,защото едва ли изневярата е случайна.Щом го е направила,значи е имала причини,вероятно нещо вътре в нея вече не ме желае и не ме обича толкова силно.Само тя знае де,точно заради това ще я оставя тя да реши.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Зависи ами ще и простя ама ако го направи 2 пат КРАЙ![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Естествено, че не...Щом веднъж е предал доверието ми, значи ще го направи отново...
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;