- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как бихте реагирали в тази ситуация
Бих реагирал по най тъпия начин ще разбера кой е и наистина жална му майка все пак съм си голям фитилджия и не не бих и простил никога дори и в друг животПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Лично за мен зависи до каква степен обичам въпросното гадже. Имала съм приятели, с които съм била, за да запълня времето и се е случвало да ми изневеряват. Нито ме заболя, нито го оставих, понеже не ме интересуваше особено - така или иначе съм нямала чувства, за какво да си кривя душата?
Била съм влюбена два пъти. И двата пъти ми ивневериха. Първият път простих, но много тежко го преживях. Нямаше начин да не го направя, обичах го. Втория път също простих, но доста седмици след като се разделихме. Още на секундата го оставих, макар да беше втората голяма любов на живота ми.
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Изневярата и показване на слабост... Не ми трябва слаб и неразумен човек до мен.... Естествено, ако го обичам ще ме заболи, но ето това действие просто ще ми покаже, че човекът не е за мен и трябва да гледам напред и да се оглеждам за подходящия.![]()
Бих му простила само ако знам, че е бил пиян и не е знаел какво прави, но ако той излиза с друга и в същото време ме врътка и мен НИКОГА не беи му простила...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от moneycomeme
Ще ме заболи,защото го обичам много,но няма да му простя!
Не мисля ,че има причина ,за която може да се каже - "добре, прощавам му" . А ако му простя , все пак никога няма да го забравя.И всичко ще се промени между нас.Доверието един път счупи ли се, край![]()
не знам.....мисля,че няма да простя,но нз..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Всеки прави грешки, всеки трябва да прости!Първоначално написано от BlueFace
За мен да спиш с някого другиго не е изневяра, изневяра за мен е да се влюбиш в другиго!
Първоначално написано от ScionOfStorm
щом е изневерил един път- значи ще има следващ ...
такъв човек не ми трябва до мен..
ако ще е с мен -ЩЕ БЪДЕ САМО С МЕН.. : ) ...ако ли не - да си чупи главата...
+1Първоначално написано от ELiTyYy
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!