.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Русе

Подарък - екскурзия ?

Така .. на 6 и 7 юни сме на екскурзия с класа. И има едно момиче, моя много добра приятелка, която има проблеми в семейството, сестра и е болна и се налага парите за екскурзията да отидат за лекари и т.н. Това момиче на 5 юни има рожден ден .. та си мислехме дали да не се организираме някои хора от класа, нейни по-близки приятели (пък и другите, тя е много лъчезарна, разбира се с абсолютно всички .. ) и да й съберем пари да дойде на екскурзията, защото тя много иска, а финансовата страна е единствения проблем .. НО не сме много сигурни тя как ще реагира, най-вероятно ще и стане неудобно и ще се чувства тъпо, че другите и плащат екскурзията, ама пък от друга страна ние ще го представим като подарък за рождения ден, защото много я обичаме и много държим на нея, иска ни се да бъде с нас на екскурзията. Та исках да попитам вие как бихте се почувствали на нейно място - по-скоро обидени или поласкани, че толкова много ви ценят? И от другата гледна точка - бихте ли участвали в нещо подобно въпреки неудобния момент с "не мога да приема"?

Мега фен Аватара на Blab
    сУадури<3

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Не й давайте пари, а просто и платете екскурзията и й кажете, че тва е подарък.Дори и да й стане кофти й кажи нещо от сорта:
    "Вместо да ти купуваме некоя глупост, по-добре да дойдеш с нас" и готово.
    П.С. Евала за жеста
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Чудесни сте .. Е,това са приятели \/
    Summer (h)

Град
    Русе
    XceSS, не сме искали да й даваме пари, точно това ни е идеята, да й платим екскурзията и това да е подаръка. Въпроса е как би се почувствала тя. Предложих го на четирима души, всички се навиха, но доста трудно точно заради това "на нея ще й стане много кофти .. по-добре не ..". Затова реших да питам и за вашето мнение ..

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ам нали ти казвам, кажете й, че вместо подарък, сте й платили екскурзията
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Това наистина е много мило от ваша страна страхотни сте... ами вижте обеснете и че искате да е с вас и наистина екскурзията без нея няма да е хубава и искате да си изкарате хубаво заедно. Да не го приема като съжаление а като приятелска грижа и да не и става за нищо неудобно (което е невъзможно ще и е гадно при всички случай но и кажете, че сте я платили и не приемате отказ). Абе кажете и Обичаме те искаме да дойдеш...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Едно голямо БРАВО на вас. Страхотна идея, а момичето ще се почувста:
    1. леко неудобно
    2. много щастлива, че толкова много я обичате

Отново Евала за това, което правите

Град
    Пловдив
    като го прочетох тва и ми стана едно такова хубаво подарете и я . отначалото 100% ще и е странно,но ще се зарадва супер много щом толкова иска да отиде
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    като го прочетох тва и ми стана едно такова хубаво подарете и я . отначалото 100% ще и е странно,но ще се зарадва супер много щом толкова иска да отиде
    +
    Мн ме кефите страшни сте! Подарете и я и нека се кефи

и аз подкрепям подаръка..предполагам че ако го представите по правилния начин като подарък за рд-то и и кажете колко я обичате и че наистина искате да е с вас....няма за какво да и стане гадно според мен...но все пак си зависи и от човека.. но все пак браво на вас!радвам ви се!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Сестра и е болна, може да иска да е при нея. Ще и е неудобно, но ако я поставите пред свършен факт няма какво да прави.
    П.П. Пожелавам на всички, да имат приятели като вас!

Град
    Горна Оряховица
    Според мен, като й казвате какъв й е подаръка, най-добре не споменавайте думата "платили", просто кажете, че подаръкът й е да дойде на екскурзията с вас. Просто ми се струва, че ако директно й кажете, че сте дали пари, ще е малко по-конфузно. Но иначе идеята е страхотна, браво на вас! А и като я поставите пред свършен факт, че мястото й вече е запазено, не би трябвало да откаже.

^мда.
    Браво,страхотно решение. Чудесни сте.
    И все пак..
    То като отидеш на екскурзия ти трябват и достатъчно джобни.
    Дали тяхните ще могат да й дадат пари?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    ^мда.
    Браво,страхотно решение. Чудесни сте.
    И все пак..
    То като отидеш на екскурзия ти трябват и достатъчно джобни.
    Дали тяхните ще могат да й дадат пари?
    Джобни ти трябват, за да ядеш нещо (може да си вземе примерно 2-3 сандвича предварително и после да не дава много пари за храна), за някакъв сувенир (който в повечето случаи е страшно безполезен и можеш да минеш и без него) и примерно ако седнете на кафе (но е малко вероятно, защото все пак отивате на ново мясно, на кафе можете да ходите и където си живеете). Така че може и с по-малко пари да мине. Не смятам, че ще е такъв проблем.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами вие нали правите подарка за рождения и ден, дори и да и подарите нещо материално пак ще се почувства неудобно, така че това не бива да ви притеснява толкова. Браво за идеята и жеста.

Смело действайте + някви джобни.
    Мисля, че много ще се изкефи.

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Смело действайте + някви джобни.
    Мисля, че много ще се изкефи.
    +1
    Айде,после пиши какво е станало
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Браво на вас.Личи си,че наистина мн я обичате.И според мен тя мн ще се зарадва,особено като види,че е толкова обичана
    Де да имаше повече хора като вас...

ей това се казват приятели
    мъжко ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си