- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем със съученик
Здравейте имам проблем със един съученик.Преди време,преди месеци бях пълна,сега съм добре,спортувам си,храня се редовно и всичко е ок,не съм дебела.Вече се разбирам с всички,но той не спира да ме обижда и настройва другите съученици срещу мене,а те са ми приятели и ми казват,че той ги настройва.Омръзна ми да се държи с мене като с боклук,вече не мога да си сдържам нервите искам да го пребия,какво се прави на отворен... Защо ме обижда толкова,какво съм му направила?!В ред ли е? Защо има такива хора по дяволите!![]()
ROCK
ON!
i az imam takav sao4enik parvo me haresva6e i kato sprq zapo4na da se darji s men po sa6iq na4in a az ni6o ne sam mu napravila.(po bel sedq s negp)![]()
Ужасно е,просто не се спира!!
Не помня да ме е харесвал!
Тоя не се спира!!![]()
ROCK
ON!
Чиста злоба !Първоначално написано от sunset_light
Не падай на неговото ниво. Изчакай малко и ще видиш как сам ще се накаже.
Накажи глупака с мълчание![]()
Абе остави го.Това са разни комлексарчета дето си искарват комплексите на момичетата.Най - вероятно те харесва.ЗНачи другия път като ти каже нещо, ти му кажи неговите недостастатъци и го обиждай и ти да видиш как се сдухва.
Nameri nqkoi da go pribie
P.S sorry za latinicata, no sym w edna zala i nqma kirilica..![]()
Моля ви, моля ви стига с това пребиване, побойства и т.н...не се връщайте назад ! Изобщо не му/им обръщай внимание, да видиш как ще спрат да те тормозят, като няма какво да правят и като не им обръщаш внимание - ще престанат, ако не престанат - хич да не ти пука, няма да падаш на неговото ниво и готово...а, кой каза по-горе че не те харесва ? Ако наистина те харесва и просто се задява с теб ?
озъби му се малко о брутално няколко пъти и ще миряса!
Като цяло лапешки изпълнения ..не му обръщай внимание,щом вече си ок ,няма смисъл да се комлексираш от нещо, което няма никакво основание
![]()
Summer (h)
Всички казвате: накажи глупака с мълчание, но не е така. Като не обръщаш внимание ти се качват на главата още повече, единственото решение е боя. Такива лапета си го просят просто.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Важното е ти как се възприемаш, а не той какво мисли за теб![]()
Има 2 варианта - или да му отговаряш и да се опитваш и ти да го излагаш, или да не му обръщаш внимание. Но за втория трябва наистина да не ти пука какво ти говори!Не знам кое ще е по-добре да направиш..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
един пич от моя клас е брутален...
тормоз!!![]()
не подкрепям тоя тип поведение
когато е ебавка ок, но когато се прави със злоба ...
аз например не обръщам никакво внимание като ме ебават и се смея с тях, но някои хора се засягат (което си е напълно нормално)
какво можеш да направиш...има значение колко сте големи?
ако сте малки...no chance
все пак можеш да опиташ да поговориш с него (шанс за успех-1% xD)
Съществуват такива съученици,защото им се обръща внимание.Спри да го забелязваш.Когато ти каже нещо,се прави,че не си го чула.Ще видиш,че с течение на времето,като го оставиш да обижда ,сякаш въздуха,ще спре.Дори няма да има нужда от бой.
добре де защо не говориш с него?Питай го какъв му е проблема с теб..по-добре ли се чувства като на теб ти е гадно..
^^не знам..ти защо го оставяш да го прави?Аз не бих позволила : ))
Ами 7-ми клас сме.
Ами той не го прави за ебавка ние по принцип всички си се шегуваме викаме си с какви ли не прякори,ама на базик ,а от тоя милия ,през цялото време блика злоба. На мен не ми пука,защото си изглеждам супер.Не ми харесва как ми се качва на главата,това е защото още нищо не съм му направила но един ритник на лошо място или горещ шамар ще помогне за месец.![]()
ROCK
ON!
в такъв случай-направи го!Първоначално написано от sunset_light
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от sunset_light
абе ти трудно ще го набиеш..ама нз говори с него..пък ако не помага започни и ти да се бaзикаш с него
ПС:не разбрах само едно..1во казваш,,че едвам си сдържаш нервите..после,че не ти пука..нз не схванах
Ами незнам какво да ти кажа .. Много е лесно да даваш некомпетентни съвети от рода : "Не му обръщай внимание .. Не падай на неговото ниво .. " Да,така си е ,но наистина не е приятно и тези съвети ,които на практика и ти знаеш в момента не са нужни .. Ти си се настроила положително към всички ,а някой злобар се заяжда с теб .. Но постепенно би трябвало да спреш да обръщаш внимание ,наистина .. Просто с времето вече спира да ти пука .. Най-важното е да се приемеш такава ,каквато си и да започнеш ТИ да се харесваш-тогава ще спреш да се интересуваш от чуждото мнение - особено на местния хлапак ,който всъщност е до болка комплексиран и без работа .. Казвам до болка ,защото в крайна сметка всеки си има своите комплекси .. Пубертетче .. Така един от стария ми клас обиждаше едно момиче и накрая тя се разрева ,той отиде при нея и почна да й се извинява и да я прегръща![]()
.. Така че всякакви ги има - абстрахирай се ..
Няма бой... вече сме в Европа. Уреди му инцидент. Това е оправията. Бой и ебане не се връщат!
дори не го четох
ама 100% е тормоз
набии им по 2 шамара бе
кво толкова сложно..
и аз мисля 4е тва си е злоба подминавай го кат пътен знак и готоо хи4 да не ти пука а другите ти съу4еници ако са ти приятели няма да се влияат от неговото мнениеПървоначално написано от NeZaPoznat
хвани го като е сам и го сплаши малко![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
+1Първоначално написано от NeZaPoznat
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.