.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Аз не мога да разбера как може да се хващаш на бас за такава глупост.Или ако се хванеш трябва да си сигурна,че ти ще спечелиш за да няма такива работи после.Пък в крайна сметка никой не те задължава да го правиш щом не искаш.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ебавка....
    Ми мини,нас какво ни засяга.Хубаво е човек да има чувство за чест,ама твоето маааааалко е кривнало.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    ами ще вариш гола
    не шегувам се
    виж питай го да направиш нещо друго пак толкова лудо дето няма те вкарат на топло

Re: Ккво да правя

Цитирай Първоначално написано от Mim4eto11
    Вчера се хванах на бас с приятеля ми и аз го изгубих.
    Баса е да мина цялата витошка чисто гола и сега незнам какво да правя. Немога да откажа защото и той е губил от мен гадни басов и ги е спазвал.
    Не ми е проблема да мина гола по витошка а ме притеснява че ще ме арестуват.
    napravi go

Здравейте!!!
    Развитието на баса беше че го изпълних но с 1000 уговорки и пъзарлък не на витошка а по един черен път около София.
    Минах около 500 - 600 м надявам се никой да не ме е видял. Доста гадничко си беше.

миии браво на теб ама тей кат гледам авера ти нещо...не му е добре май ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

Нямам думи...!!!
    А да те питам приятеля ти какви глупости е правил...той пък да не е търчал чистак гол по Сливница...
    Сега сериозно:Кажи му че искаш да имаш придружител и го накарай да дойде с теб, може да не се съблича гол - само по боксерки!!!...
    УсПеХ!!!

тичкай по-бързо..няма да имат време да се осъзнаят..
    П.П и друг път мисли преди да се хванеш на бас с някого дали ще можеш евентуално да го изпълниш.. :P
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    на ЛуНаТа
    на къде отива тоя свят еййййй
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

еее нищо няяма да ти стане ; ]]
    добре де ще стане ;дд ама кво ....един път живееш : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си