какви рокли ще предложите.. не бални, а за след 7ми клас.. ^^ ..![]()
![]()
Свежи и младежки.Не и някакви елегантни.Нещо по-закачливо все пак 7 клас.
дънки и потник...много взеха да се гъзарят последно време дечицата
Рокля за след 7ми клас.. хах
Според мен е по- добре нещо по- скромно.. Например такъв потник http://www.caramella-fashion.com/ima...object_898.JPG с някакво хуваво черно или бяло панталонче или светли дънки.. А роклята трябва да е много обикновена. Все пак не отивам на светско събитие или бал
![]()
Ето ти по-закачливо за 7-ми класПървоначално написано от lipstik
![]()
![]()
има разлика от рокля до рокля, аз като завършвахме бях с лятна рокля с качулка, не виждам къде е проблема!?Първоначално написано от t1n4e7o
пробвай нещо подобно, а и сега и такива свежи модели![]()
на цветя, раета, каре...
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
В момента по магазините е пълно с точно такъв тип роклички,поразходи се малко..
Нещо по-разчупено и и цветно ти трябва според мен..![]()
Нещо по - шаренко, по - топли цветове, да не е нещо женствено.
Нещо по небрежно,като за лятото пък и да подхожда на 13-14 годишно момиче.Не е нужно да е нещо елегантно :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от victoriqq
![]()
![]()
![]()
представям си някоя седмокласничка с подобна рокля
аве запазете детското в себе си (седми клас сте все пак) за кво са ви някакви кичозни тоалети
има време ще станете 12 клас тогава вече ви е бала (ставате зрели хора- пълнолетни) не е задължително да сте официални сега :P
Лично аз имам много по-сериозно проблеми,от това с каквъв тоалет ще съм на изпращането.Също съм 7клас и мисля за изпитите си.
Отделно,че повечето се готвят повече за една тъпа вечер,отколкото за това,за което сме се борели цяла година-да влезем в хубави училища.
НО.. както и да е.
Задължително ли е да си с рокля?
Какво ще кажеш за панталон,или поличка..
нещо по хубавко.. като за момичеНЦЕ,а не да се тупнеш там като абитуриентка.
Пък и няма много полза да ти показваме рокли,защото в твоя град може и да няма подобен модел.Най-добре се разходи по магазините.Мери.Все ще си харесаш нещо.
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
...
абе момичето просто иска рокля за лятото.да става и за града и за морето........ вии къде отидахте..............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
мм..не мисляПървоначално написано от splendour
![]()
чесно казано много хубав пост ! хич не ми пука кво ди си облека ,заже не съм се замисляла ,сега се интересувам за изпитите сиПървоначално написано от YouCantStopMe
. както и да е ,защо не облечеш нещо ,което после можеш пак да си носиш . нещо по спортно-елегантно ,не се хвърляй на нещо официално
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
амиии 1во - братовчедка ми е праила темата.. 2 - аз съм 9ти клас.. 3 - аз на завършването на 7ми клас не хоих![]()
ареее хващайте
![]()
К'во? ОМГПървоначално написано от victoriqq
Тия 3-те точки за какво ни ги каза не знам... Нещо затапваш някой или искаш някой да те затапи?
![]()
На братовчедка ти - ами щом искаш рокличка подходящо ще е да си вземеш някоя лятна (ежедневна).
Аз пък не помня с к'во съм била облечена тогава (беше миналата година)...
![]()
Пхахах..ние сме болни,защото даваме съвет на братовчедка ти,дето е пуснала темата.![]()
Нещо не ми се връзва.![]()
Еее много сте лоши всички![]()
Ако иска за изпити ще учи , ако иска рокля ще си търси това вас какво ви бърка ?!
Само така си говорите , че не било много важно , обаче на мене преди 2 години уж всички казваха 'А , аз няма да си взимам нещо елегантно или тем подобни' и като се изтресаха всички на прощалната..
Разходи се по магазините , харесай си някоя много хубава рокличка , която можеш и след прощалната да си я носиш !
И не разбирам , защо ви я правят сега , като се прави след 8 клас !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^ повечето после няма да са в това даскало, предполагам. Аз в 7ми клас като се разделяхме се бях облякла съвсем обикновено - панталон и потниче..
Stay up all night with the stars *
Защо в края на 7 клас трябва да си с рокля?
И седми клас ли вече си правят бал?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...