- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още една караница ...
Това е една от многото ни караници за 6 месеца.Но сега е по-различно.За 2-ри път виждам супер много злоба към мен в погледа и.Скарахме се защото съм бил погледна едно момиче аз и обесних,че и ледах просто така няма нищо към нея.После по целия път ми викаше и на спирката ми викаше и нервеше само.Аз просто не издържах хората да се обръщат и да ни гледат и си заминах.Вие какво бихте направили при положение ,че често се карате за глупусти.В повечето случей тя е виновна и за най-малкото нещо се караме![]()
Не може само единия да е виновен .Ти си я провокирал да реагира така.Първоначално написано от amadeuskb
Зарежи я и не прави повече такива глупУсти т.е. да търпиш подобни капризни комплексаркиПървоначално написано от amadeuskb
![]()
ак съм я провокирал това не е за 1-ви път.100 пъти и казвах да престане да вика и да се нервира.Просто погледнах момиче ... и стана бати работата вие кфо бихте направили много я обичам ;(
За да не се карате първо разбери какво я дразни нея да правиш.И недей го прави пред нея.Така и двамата ще сте много по-щастливи.
Братле нея почти сичко я дразни дето правя.Изобщо не знам кво да правя с тая наша връзка .... тя иска сичко което каже да се прави ... ама не става и аз съм човек.
Абсолютно винаги,когато започна да виждам края на връзката си с някое момче правя като твоята приятелка ... Караници за най-малкото докато на края не ми кипне и не се обедя наистина,че не искам да съм с него
Тааа по темата:Или поговори с нея и си дайте втори шанс или я зарежи преди тя да го е направила![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да бе ! Да си върже очите ли ? Дразнят я другите момичета - комплексарка е за това си мисли, че те са по-хубави.Първоначално написано от lipstik
Зарежи я ! Ако все пак я обичаш - изчакай още 6 месеца и това ще се промени - гаранция 200%![]()
Прав бях ! По-лошо не може да стане !!Първоначално написано от amadeuskb
Тогава и показвай повече колко много я обичаш.Бъди мил,нежен и внимателен с нея.Покажи и,че тя е единствената и всички други са без значение.Кажи и,че ти е болно да я гледаш сърдита и ти е гадно да ти се кара за глупости.
Т.е. му каза "бъди пу*ка" за да получиш любов от приятелката сиПървоначално написано от lipstik
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не, че искам да те плаша ама аз и моя човек за тва се разделихме...Амм щом се нерви за всяко нещо има причина...
![]()
Незнам дали е в теб или нея, но ако продължите така...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не защо да е такъв.Просто да и покаже,че много я обича и не иска да се карат за такива незначителни неща.Първоначално написано от 3oPuTy
В момента и ти говориш(пишеш) с много злоба към нея, така че се замисли малко, а и за едно момиче е много обидно гаджето му да заглежда некви си др.Първоначално написано от amadeuskb
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не съм заглеждам просто я погледанх ...Първоначално написано от Dollystar
О боже,не разбирам какво подяволите като си я погледнал?Дори и да си я заглеждал?Какво?!?!Ти си с приятелката си, обичаш я.Това че гледаш другите жени е нормално.Тя сякаш не заглежда другите мъжеНаистина само комплексарките се дразнят от това....
--------------------------------------------------------
Зори... за теб едно момче, което показва любовта си и е нежен, путка ли е?Първоначално написано от lipstik
Права е @липстик, че трябва да доказва повече колко я обича, но пък и ако се нерви от щяло и нещяло сорка, ама..или тя да спре да се изнервя за всичко или.. нали.![]()
A.D.I.D.A.S.
Кво правиш още с нея...баси винаги съм мразела истериите и крясъците,нещо,което ме побърква е да викам или някой да ми вика...просто не бих могла да изтрая.
Щом ревнува само от един поглед,значи доста държи на теб.
Това трябва да те радва,а не да се чудиш какво да я правиш.
+ 1Първоначално написано от SiNiStEr
Това не е просто ревност.Тя му е вдигнала скандал за един поглед...Той как не я е зарязал до сега не знам...Първоначално написано от SiNiStEr
ама ако погледа е бил изпиващ онова момичеПървоначално написано от BlueFace
Ами явно тя е доста ревнива,разбирам я,защото и аз съм такава.Първоначално написано от BlueFace
А нали когато имаш нещо,го искаш само за себе си,нормално е.
Да ама това е много тъпо...Напълно нормално е да заглеждаш красиви жени...Той не е педераст.А това че ги заглежда не означава че ще отиде да ги ебе или да тръгне с тяхПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
твоята пък и тя какво очаква-да не поглеждаш нищо женско и да вървеш като кон с капаци ли?Доста тъпо наистина.Все пак когато така започнат скандали за няма нищо,то не са добре нещата.Може просто да е било моментно накипяване ,да е имала лош ден и т.н,а това със злобния поглед по-скоро да не е било насочено към тебе.Знам ли може да й мине.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love