- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате ли да ....
Искате ли да си имате гадже ако да защоако не защо
сорииии ако има такава тема !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Ми незнам и аз дали искам...![]()
От една страна да, за да не съм сама... от друга не, защото на скоро приключих една доооста дълга връзка и не искам пак да ме наранят ... ама времето ще си покаже...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ам да така е ама и от една страна е хубаво от др не![]()
![]()
Аз искам,защото ми е хубаво като виждам,че някой ме обича.Някой,който да ме кара да бъда щастлива.Някой на който му пука за мен и мисли за мен.Но същевремено много боли от любовта.
Az imam i mi e dobre
P.S sorry za latinicata, no sym v zala i nqma kirilica![]()
аз пък искам за да не съм сам сега съм харесал едно ама да видим![]()
Апфффф Любов Любов и накрая FUCK 0FFFFF![]()
В момента нямам и за сега ми е добреЗа близките 4 години и нещо за първи път стоя толкова дълго без гадже (почти 5 месеца) ... Време беше да си почина малко
От друга страна искам,нооо искам да е едно от двете специални момчета,към които съм имала по-специални чувства (друг е въпроса дали този път ще се реша на сериозна връзка с някой от тяхи що - ми заради един кретен от преди 2 години
![]()
![]()
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нямам,но искам да имам за да не съм самотен и да има с кой да изживея част от животът който ми предстои.....
Най - добре ми е сама![]()
Имам си гадже,но смея да кажа,че сама си ми е по-добре.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Искам, не искам вече имам![]()
ПП: Радвам се, че имам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1.. Искам защото когато съм с момиче което обичам забравям за всичко друго и се наслаждавам на момента...Ама за жалост в момента съм сам ....Първоначално написано от lipstik
--------------------------------------------------------
не ми тряят (fingerr)
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
аз вече имам..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
в момента нямм и си ми е дурее![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Сега си ми е много добре, ама кой не иска да се чувства обичан, значим, спиециален за някой. Не искам гадже, само за да не съм сама, е ако срещна човека,няма да го отпратя![]()
човек и добре да живее се жениПървоначално написано от Hilary_
А ЗА ТОВА СТРАХ МЕ Е ДА НЕ МЕ НАРАНЯТ ОТ МЕН ДА ЗНАЕШ ЧЕ ТОЧНО ТОЗИ СТРАХ ЩЕ БЪДЕ ПРИЧИНА ЗА ПРОВАЛА НА СЛЕДВАЩАТА ТИ ВРЪЗКА
ТОВА ГО ЗНАМ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ И ГЛЕДАЙ ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ТОЗИ СТРАХ
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Не знам к'во искам.
Наскоро приключих с една прекалено дълга връзка, която отне едни от най-хубавите ми години, но какво пък..
Лошото е, че се влюбих отновои въпреки това мисля, че още не съм готова за още една връзка
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Искам,но все още не съм го срещнала, май... От т'ва няма по-яко нещо,любовта ме прави щастлива!!
![]()
.. и на мен..Първоначално написано от takitogirl
![]()
![]()
Искам ..много искам защо да не искам?Това е хубаво нещо;]